2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pizza Oscar – a legújabb hazai étteremlánc

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/27405"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/oscar.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="45" /></a></span>2009 áprilisában <em>Pizza Oscar</em> néven nyitotta meg első éttermét a legújabb hazai étteremlánc.   A hálózat - mintegy 8-10  frekventált helyen lévő üzlettel- teljesen azonos arculatú,  termékpalettájú és ízvilágú egységekből valósul meg.   A helyszíni fogyasztáson túl az egységek mindegyike házhozszállítást is ellát, egyedülálló módon Budapest teljes területét lefedve. </p><p>

 

oscar.thumbnail2009 áprilisában Pizza Oscar néven nyitotta meg első éttermét a legújabb hazai étteremlánc.   A hálózat – mintegy 8-10  frekventált helyen lévő üzlettel- teljesen azonos arculatú,  termékpalettájú és ízvilágú egységekből valósul meg.   A helyszíni fogyasztáson túl az egységek mindegyike házhozszállítást is ellát, egyedülálló módon Budapest teljes területét lefedve.

 

oscar.thumbnail2009 áprilisában Pizza Oscar néven nyitotta meg első éttermét a legújabb hazai étteremlánc.   A hálózat – mintegy 8-10  frekventált helyen lévő üzlettel- teljesen azonos arculatú,  termékpalettájú és ízvilágú egységekből valósul meg.   A helyszíni fogyasztáson túl az egységek mindegyike házhozszállítást is ellát, egyedülálló módon Budapest teljes területét lefedve.

Az étteremlánc első egysége Budapest szívében – V. Nádor u. 5.- került megnyitásra.   A  teljes hálózat kiépítése várhatóan 12-18 hónap alatt valósul meg.  A második ütemben a budapesti helyszíneken túl vidéki franchise egységek megnyitására is sor kerül. 

„Egyedi kommunikációs stratégiával és ehhez kapcsolódó kampánnyal kívánunk megjelenni a piacon. Első kampányunk egy éven át aktív. Megrendelőink között csodálatos álomutazások kerülnek kisorolásra, 2 havi desztináció váltással. Az Anubis Travel utazási irodával közösen indított aktivitás lévén a vendégek Mallorcára, Rodoszra, Krétára vagy akár Egyiptomba is eljuthatnak egy-egy álomutazás keretében" – mondta el Huszár Gábor az étteremlánc marketing igazgatója.  

„Az idén mennyi pénzed jut nyaralásra? „Álomutazást egy pizza áráért?" szlogen kommunikációja sajtóhirdetésekben – online felületen jelenleg a blikk.hu portálon-, POS eszközökkel valamint az étterem saját honlapján jelenik meg. 

A Pizza Oscar kiemelt kooperációs partnere a  Coca-Cola Magyarország Coke Light brand-je.

„Az együttműködés keretében minden kiszállított ételhez  egy speciális, USE unused divattervező csapat által tervezett Coca – Cola Light Mini Can terméket kap a  fogyasztó, míg helyszíni fogyasztásnál közös menüvel, pizza+Coca-Cola Light limitált kiadású alupalack,  valósul meg az együttműködés" – mondta el Toronyi Zsuzsa, a Coca Cola Light Brand managere.
 

 „Mivel az étterem az elmúlt hónapokban a hazai művészvilág kedvelt
találkozó helye lett, így létrehoztuk az első hazai Pizza Oscar díjat, amelyet szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ismert és elismert művészek vehetnek majd át. A díjazottak listáját egy háromfős kuratórium állítja össze, akik közül a vendégek szavazhatnak. A díjazottak aláírása és fotója felkerül az étterem Pizza Oscar díj falára, illetve névadói lesznek az általuk kedvelt alapanyagokból összeállított pizzának."

Az étteremlánc további specialitása, hogy a hagyományos házhozszállítási modellen túl, speciális kiszállásokat is teljesítenek.

„Budapesti közlekedési dugókba és játszóterekre is kiszállítunk. Az előbbi esetében a pizza kiszállás nyilván nem megoldható, hacsak nem áll majd egy órát a forgalomban a megrendelő, de egy spagetti vagy egy akár könnyű saláta vagy desszert segíthet az éhes vendégen"- tette hozzá Huszár Gábor.

http://pizzaoscar.hu/cgi-bin/index.cgi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.