2024.május.19. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kapcsolat koncert a T-Home IPTV-n

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/15258"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/800px-T-Home_Logo.svg.thumbnail.png" border="0" alt="www.t-home.hu" title="www.t-home.hu" width="100" height="18" /></a><span style="width: 335px; height: 27px" class="caption"><strong><a href="http://www.t-home.hu/">www.t-home.hu</a> </strong></span></span>2009. Június 27-én szombaton 18.00 órakor a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül élőben és díjmentesen tekinthető meg a Kapcsolat koncerten fellépő Király Viktor műsora. </p><p> 

www.t-home.huwww.t-home.hu 2009. Június 27-én szombaton 18.00 órakor a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül élőben és díjmentesen tekinthető meg a Kapcsolat koncerten fellépő Király Viktor műsora.

 

www.t-home.huwww.t-home.hu 2009. Június 27-én szombaton 18.00 órakor a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül élőben és díjmentesen tekinthető meg a Kapcsolat koncerten fellépő Király Viktor műsora.

 

Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményéről, az évről évre több százezer ember előtt megtartott T-Mobile Kapcsolat koncertről – benne a Megasztár 4 győzteséről valamint a nyolcvanas és kilencvenes évek fordulójának sikeres zenekaráról, a Simply Red együttesről – 20-25 perces összefoglaló film is készül, amelyet várhatóan július 9-én a TV2 csatornán, majd később a T-Home IPTV Videotékájában lehet ingyenesen megnézni. A T-Home IPTV szolgáltatásra jelenleg több mint 40 ezren fizetnek elő: népszerűségét többek között az olyan forradalmi újdonságoknak köszönheti, mint a megállítható élő televíziós adás, az elektronikus műsorújság, a gyerekzár, a választható nyelv, a számítógépen és mobiltelefonon keresztül előre programozható műsorrögzítési lehetőség. Ezen kívül a T-Home IPTV Videotékájában található több mint 700 – egész estés és akár HD minőségű – film közül is lehet válogatni.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.