2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már Magyarországon is kapható a szélesképernyős mulitmédiás navigáció a Mio Moov S760

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/33535"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Moov%20S700%201.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mio Moov S760" title="Mio Moov S760" width="100" height="74" /></a><span style="width: 287px; height: 28px" class="caption"><strong>Mio Moov S760</strong></span></span> <p>A Mio Magyarországon is elérhetővé tette csúcskategóriás <strong>Mio Moov S760</strong> készülékét. A 7 hüvelykes képernyővel ellátott és video lejátszásra is alkalmas Moov S760 készülék a felhasználók utazási igényeihez tökéletesen igazodik, és akár szórakoztató központtá is könnyedén átalakítható. </p><p>

  mio moov s760Mio Moov S760

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette csúcskategóriás Mio Moov S760 készülékét. A 7 hüvelykes képernyővel ellátott és video lejátszásra is alkalmas Moov S760 készülék a felhasználók utazási igényeihez tökéletesen igazodik, és akár szórakoztató központtá is könnyedén átalakítható.

  mio moov s760Mio Moov S760

A Mio Magyarországon is elérhetővé tette csúcskategóriás Mio Moov S760 készülékét. A 7 hüvelykes képernyővel ellátott és video lejátszásra is alkalmas Moov S760 készülék a felhasználók utazási igényeihez tökéletesen igazodik, és akár szórakoztató központtá is könnyedén átalakítható.

 

A Mio Spirit szoftverrel működő készülék még kézenfekvőbb navigációt, felhasználóbarát felületet és az iparágban elsőként, közeli hasznos helyekkel (POI) ellátott „Explore Mode" funkciót kínál.

A Mio Moov S760 ideális kirándulók, és azon családok számára, akik gyakran lakókocsijukkal kelnek útra. De akár hivatásos kamionsofőröknek is ajánljuk az autópályákon való navigáláshoz, vagy bárkinek, aki a napi navigációjához széles képernyőt keres. Az új Spirit szoftver teszi a GPS-t nélkülözhetetlen útitárssá, amely az utazás alkalmával még több felfedezést kínál.

A multimédiás funkciókkal kiegészített Mio Moov S760 készüléken, kiváló minőségben vetíthetünk filmeket, tárolhatunk fotókat, vagy akár MP3-a is hallgathatunk.

A Mio Moov S760 is a legújabb Mio Spirit szoftverre épül, amely még kézenfekvőbb navigációt, könnyebb kezelhetőséget kínál. A menü felépítése lehetővé teszi, hogy ne kelljen oda- és visszanavigálni az útvonaltervezés során, vagy a hasznos helyek keresésekor. Az iparágban elsőként alkalmazott „Explore Mode" funkcióval ismeretlen hasznos helyeket (POI) fedezhetünk fel, valamint a kulcsszó megadásával, az internetes szörfözéshez hasonlóan, könnyedén rátalálhatunk arra, amit célirányosan keresünk. A kulcsszavas kereséssel lényegesen egyszerűbben tájékozódhatunk, a menübe beépített útikönyv pedig gazdag információforrást jelenthet akár egy idegen városban is.

A Mio Moov S760 menüsorának „Rögzítés" (Capture Button) funkciója segítségével a felhasználó elmentheti kedvenc útvonalait, helyszíneit, hangfelvételeket készíthet ezekről, és személyes utazási naplóját megoszthatja másokkal is.

A Mio Moov S760 készülék támogatja a Google MapsTM-et és a NavPixTM fotónavigációt a MioMoreTM Desktop 2 szoftveren keresztül. A Google MapsTM-en válassza ki a helyszínt, ahová ellátogatna, vagy MioMoreTM Desktop 2 segítségével töltse le a geocímkés fotókat és mentse le a készülékére a tervezés során. A NavPixTM fotónavigáció és a beépített útikönyv segítségével az útvonalak előre megtervezhetőek és a hasznos helyekről széleskörű információval szolgálnak.

Elérhetőség

A készülék már elérhető Magyarországon, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 99 900 Ft.

Műszaki adatok:

Processzor típusa: Samsung 2450 (400 Mhz)

Belső RAM/ROM memória: 128 MB/2 GB

Memóriakártya-foglalat: Micro SD

GPS lapka: SiRFstar III InstantFixII

GPS csatornák: 20

Kijelző mérete, felbontása: 7", 800 x 480

Akkumulátor kapacitása: 720 mAh

Ország térképek száma: 44

TMC*

Sávasszisztens*

Bluetooth

FM-transzmitter

Képnézegető

MP3-lejátszó

Videolejátszó

3D tereptárgyak*

Méret és súly: 190,5 mm (szé), 105,5 mm (ma), 15,5 mm (mé); 300 g

* Néhány funkció elérhetősége régióktól függően eltérhet. Magyarországon a sávinformáció és a 3D-s tereptárgyak elérhetőek a felhasználók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.