2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korizzon a város felett!

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/33553"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/jegterasz41.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>2009. október 22.-től korcsolyázási szándékkal is célbavehetjük a WestEnd City Center-t, hiszen kinyitja kapuit Budapest egyetlen szabadtéri koripályája.</p><p> 

 

jegterasz41.thumbnail2009. október 22.-től korcsolyázási szándékkal is célbavehetjük a WestEnd City Center-t, hiszen kinyitja kapuit Budapest egyetlen szabadtéri koripályája.

 

 

jegterasz41.thumbnail2009. október 22.-től korcsolyázási szándékkal is célbavehetjük a WestEnd City Center-t, hiszen kinyitja kapuit Budapest egyetlen szabadtéri koripályája.

 

 Október 22-én, este 6 órakor kezdetét veszi a jeges szezon és új időszámítás kezdődik: újra megnyitja kapuit a korcsolya szerelmesei előtt a Rádió 1 Jégterasz, az idei téli szezon egyetlen szabadtéri korcsolyapályája Budapesten. Ezzel kezdetét veszi a korcsolyaszezon a belvárosban, felidézve bennünk mindazt, amiért ezt az évszakot szeretjük.

A főváros legnagyobb bevásárlóközpontja, a WestEnd City Center Tetőkertjén található korcsolyapálya nem csak azért egyedülálló, mert központi fekvése miatt kényelmesen megközelíthető, hanem azért is, mert olyan érzésünk lesz, mintha az egész város a lábunk előtt heverne.

Abban egyetérthetünk, hogy nem lehet az egész téli évszakot begubózva tölteni. Rajtunk is múlik, hogyan telik el ez az időszak: érdemes kiélvezni a téli hónapok örömeit és szépségeit! A forró csoki, a kürtös kalács, a forralt bor vagy a sült gesztenye mellett több olyan tevékenység is van, amely élvezetessé varázsolja a hideg heteket. A belvárosban kialakított korcsolyapálya is ilyen lehetőséget nyújt a látogatók számára, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató időtöltés, igazi téli sport lévén, egészségünk megőrzéséhez is hozzájárul. Ajánljuk családi programként, baráti összejövetelekhez vagy akár egy tökéletes randihoz: kortól és nemtől függetlenül mindenki számára ideális programlehetőség.

A mintegy 2200 m2-es jégfelületen délelőttönként a kezdőket várják, hogy elsajátíthassák a korcsolyázás tudományát, délután pedig a már gyakorlottak számára is nyitott a lehetőség, hiszen szabadkorcsolyázás várja a sport szerelmeseit. Két fedett és fűtött jégbárral és rengeteg különleges programmal készülnek a szervezők a korcsolyázni vágyó közönség számára. Természetesen a koripályákon már megszokott szolgáltatások – kölcsönzés, élezés, értékmegőrzés – is rendelkezésre állnak a helyszínen.

Az eddigi szezonok folyamán nagy sikert aratott a hétköznap délelőtti órákban óvodák és iskolák számára meghirdetett korcsolyaoktatás, melynek során több mint 25.000 gyermek ismerkedett meg ezzel a sportággal a Rádió 1 Jégterasz jóvoltából, ezt a hagyományt a 2009/2010-es szezonban is -mely február végéig tart, naponta 8-22 óráig, napi két pályafelújítással- folytatják.

Jegyárak: Napijegy: 1.900,-  / Hétvégi családi jegy: 3.500,- / Havibérlet: 19.500,- / Szezonbérlet: 45.000,- / 20 alkalmas bérlet: 14.000,- / Minihoki pályabérlés: 20.000,- / Hétközi gyermek: 800,- /  Hétvégi gyermek: 900,- / Hétközi családi jegy: 3.500,-

http://www.jegterasz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.