2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Lufthansa most a Miles & More programban honosít minden törzsutaskártyát

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/10764"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lufthansa%20logo.thumbnail.gif" border="0" alt="www.lufthansa.de" title="www.lufthansa.de" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.lufthansa.de/">www.lufthansa.de</a> </strong></span></span>  <p>Bármely légitársaság törzsutaskártyájával rendelkező magyar állampolgár az eredeti törzsutasprogrammal megegyező státust kapnak a Miles & More programban</p><p>

www.lufthansa.dewww.lufthansa.de  

Bármely légitársaság törzsutaskártyájával rendelkező magyar állampolgár az eredeti törzsutasprogrammal megegyező státust kapnak a Miles & More programban

www.lufthansa.dewww.lufthansa.de  

Bármely légitársaság törzsutaskártyájával rendelkező magyar állampolgár az eredeti törzsutasprogrammal megegyező státust kapnak a Miles & More programban

Tizenhat évvel elindítása után a „Miles & More" Európa vezető törzsutasprogramja, 16 millió feletti résztvevővel és több mint 200 tagú partnerhálózattal. Egyetlen más európai törzsutasprogram sem kínál ilyen sokféle lehetőséget törzsutas-kilométerek szerzésére és beváltására.

A sokat utazó ügyfelek ezüst vagy arany státust kapnak, és további előnyöket is élvezhetnek (pl. elsőbbségi bejelentkezés, világszerte több száz Star Alliance váróterem használata, nagyobb súlyú ingyenes poggyász, vezetői árengedmények).

A versenytárs légitársaságok magyar ügyfelei most az eredeti törzsutasprograméval megegyező státushoz juthatnak a Miles & More programban: tehát az ezüst fokozatú ügyfelek a Lufthansánál is Frequent Traveller (ezüst) státust élveznek, az arany illetve platina fokozatúak pedig a Senator (arany) státus juttatásait vehetik igénybe.

„Ez a rendkívüli ajánlat kizárólag magyar állampolgároknak szól." – jelentette ki Tamur Goudarzi-Pour, a Lufthansa közép-európai regionális igazgatója. „Utasaink így most a Miles & More programban érvényesíthetik más légitársasághoz tartozó törzsutaskártyájukat, amellyel még több – és jobb – lehetőséghez jutnak hozzá jövőbeni utazásaik során."

Az utasoknak ehhez mindössze jelentkezniük kell a Miles & More programba és 2010 február végéig kell egy retúr repülést teljesíteniük a Miles & More partner légitársaságok egyikénél: Lufthansa, SWISS, Air Dolomiti, Adria Airways, Croatia Airlines, Brussels Airlines, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines. Az utasok az első megtett út után automatikusan megkapják a releváns státust.

A részvételi feltételek és jelentkezési űrlap letölthetők a http://milesandmore-aktionen.de/status/?cc=HU_EN.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.