2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Révay András: A politika mindent visz (képriport)

3 perc olvasás
  <p><strong><span class="inline inline-left"><a href="/node/36791"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/este%2001.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span></strong>A címben foglalt állításnak köze nincs az előttünk álló választásokhoz. Valójában még magához a politikához sem. Annál inkább a politikusokhoz. A Valentin - napi Páros Teniszverseny estéjén szervezett nagyszabású gálavacsorán derült ki ugyanis, hogy a versenyt az idén a politikusok csapata nyerte!</p><p>

 

este%2001.thumbnailA címben foglalt állításnak köze nincs az előttünk álló választásokhoz. Valójában még magához a politikához sem. Annál inkább a politikusokhoz. A Valentin – napi Páros Teniszverseny estéjén szervezett nagyszabású gálavacsorán derült ki ugyanis, hogy a versenyt az idén a politikusok csapata nyerte!

 

este%2001.thumbnailA címben foglalt állításnak köze nincs az előttünk álló választásokhoz. Valójában még magához a politikához sem. Annál inkább a politikusokhoz. A Valentin – napi Páros Teniszverseny estéjén szervezett nagyszabású gálavacsorán derült ki ugyanis, hogy a versenyt az idén a politikusok csapata nyerte!

verseny%2001.thumbnail Pedig reggel még bármi lehetségesnek látszott. A pályára lépők mindent megtettek a győzelemért. Volt, aki így,

verseny%2002.thumbnail más kicsit nyugodtabban.

verseny%2003.thumbnail Nincs az a magas labda, amiért fel ne mentek volna!

verseny%2004.thumbnailAki tud, annak megy ez lazán, csuklóból,

verseny%2005.thumbnail a szerencsésnek még nyújtózkodni sem kell a labdáért,

verseny%2006.thumbnail de az igazi bajnokot már a mozgásáról fel lehet ismerni.

verseny%2007.thumbnail Két játék között mindenre jutott idő,

verseny%2008.thumbnail még egy kis kikapcsolódásra is.

reg 9.thumbnail Este viszont eljött az „igazság pillanata" és kiderült, mire volt elég a délelőtti igyekezet. Regőci Attila, a verseny főszervezője még ekkor is kihasznált minden lehetőséget az izgalom fokozására. Az eredményhirdetést a vacsora utánra tette, talán azért, hogy a Gundel szakácsai által feltálalt remekek előre is vigasztalják a pályán kevésbé sikereseket.

este%2002.thumbnail A támogatók jóvoltából rengeteg különdíj is gazdára talált. Míg megkapták, addig is múlt az idő – és nőtt a feszültség!

este%2003.thumbnail Végre fény derült a valódi eredményekre is. Az eddig sokszoros győztes Újságíró válogatott leszorult a dobogóról, melynek harmadik fokára a Művészek, Sportolók, Zenészek, csapata állhatott. Az ezüstérem a Sztármenedzsereké lett és amint ez most már könnyen kitalálható, a legnagyobb kupát a Politikusok két csapatkapitánya vehette át.

este%2004.thumbnail Sokat búsulni persze nem maradt idő – ok sem nagyon – mert már érkeztek is a Kreatív Dance csinos lányai.

este%2005.thumbnail Őket az Orlando Divatház látványos bemutatója követte, előbb az alkalmi ruhákat,

este%2006.thumbnail később a káprázatos estélyi ruhákat is felvonultatták.

este%2007.thumbnailA műsorra a koronát a Madách Színház művészei, Arany Tamás és Ladinek Judit tették fel.

este%2008.thumbnail A hangulat tökéletessé tételéhez jelentősen hozzájárultak a Konyári Pincészet kiváló borai, közöttük a Sauvignon Blanc 2007, a Pinot Noir 2008 vagy a Shiraz 2008. A rögtönzött közvélemény-kutatás alapján a legnagyobb sikere a Loliense 2006-nak volt.

este%2009.thumbnail A díszvacsora végére a Gundelben már eluralkodott a jókedv, érvénybe lépett a báli illemszabály: éjfél előtt nem illik távozni. Nem is tette senki! Legalább ezen az egy estén igaz volt a Teniszverseny jelmondata: „Szeressük egymást gyerekek!"

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.