2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megérkeztek a legújabb pókerhírek

5 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/40040"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_11.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span> <p><strong>Harcra fel a SCOOP-pal.</strong> A Spring Championship of Online Poker, a SCOOP népszerűsége a háromszintű nevezési díjnak, és a garantáltan hatalmas, idén 45 millió dolláros nyereményalapnak köszönhető. A háromszintű játék lehetővé teszi, hogy azok is részt vehessenek a versenyen, akik csak hobbiból, vagy pihenésből játszanak, de megmutatnák, hogy mit tudnak „élesben". A bajnokság 38 versenyén összesen 114 darab címért lehet megküzdeni. A versenyek május 2-án kezdődtek, és minden valószínűség szerint május 16-án fejeződnek be, egy kétnapos főesemény keretein belül, melyekre 109$, 1.050$ és 10.300$-ért lehet majd benevezni. (<a href="http://www.pokerstars.tv/poker-channel-134-scoop.html">http://www.pokerstars.tv/poker-channel-134-scoop.html</a>)</p><p>

  images 11.thumbnail

Harcra fel a SCOOP-pal. A Spring Championship of Online Poker, a SCOOP népszerűsége a háromszintű nevezési díjnak, és a garantáltan hatalmas, idén 45 millió dolláros nyereményalapnak köszönhető. A háromszintű játék lehetővé teszi, hogy azok is részt vehessenek a versenyen, akik csak hobbiból, vagy pihenésből játszanak, de megmutatnák, hogy mit tudnak „élesben". A bajnokság 38 versenyén összesen 114 darab címért lehet megküzdeni. A versenyek május 2-án kezdődtek, és minden valószínűség szerint május 16-án fejeződnek be, egy kétnapos főesemény keretein belül, melyekre 109$, 1.050$ és 10.300$-ért lehet majd benevezni. (http://www.pokerstars.tv/poker-channel-134-scoop.html)

  images 11.thumbnail

Harcra fel a SCOOP-pal. A Spring Championship of Online Poker, a SCOOP népszerűsége a háromszintű nevezési díjnak, és a garantáltan hatalmas, idén 45 millió dolláros nyereményalapnak köszönhető. A háromszintű játék lehetővé teszi, hogy azok is részt vehessenek a versenyen, akik csak hobbiból, vagy pihenésből játszanak, de megmutatnák, hogy mit tudnak „élesben". A bajnokság 38 versenyén összesen 114 darab címért lehet megküzdeni. A versenyek május 2-án kezdődtek, és minden valószínűség szerint május 16-án fejeződnek be, egy kétnapos főesemény keretein belül, melyekre 109$, 1.050$ és 10.300$-ért lehet majd benevezni. (http://www.pokerstars.tv/poker-channel-134-scoop.html)

Egy visszautasíthatatlan ajánlat Nottinghamből Az EPT állomásai ugyan véget értek, de az öreg kontinens lakóinak nem kell félniük, mert számos kisebb, regionális sorozat várja az érdeklődőket Európa-szerte.  Az egyik újdonság a United Kingdom and Ireland Poker Tour, melynek soron következő versenye Nottinghamben lesz. Az esemény helyszínéül a Dusk Till Dawn Card Room szolgál majd. Az UKIPT első évadjának versenyein £500+£60 értékű beülővel lehetséges a nevezés, és várható, hogy a nyereményalap most is magasra szökik, mint ahogy történt az Coventryben, ahol egy £184.000 értékű nyereményalapért küzdöttek a nevezők.

Párizsban az élet… Újabb regionális verseny van folyamatban. A PokerStars rendezvénynaptárának legújabb tagja a French Poker Series nemrég vette kezdetét Beaulieu-sur-Mer-ben. A hét állomásos sorozat bejárja Franciaországot, valamint leugrik Marokkóba is. A nyitóversenyt az argentin PokerStars Pro játékos Jose Barbero nyerte. A 149 fős mezőny élén végezve 40.123 eurót vihetett haza.

A sorozat, melynek minden állomására 1.100 eurós beülővel lehet nevezni, szeptemberben látogat el Divonne-les-Bains-ba, de előtte még tesz egy látogatást Saint-Amand-les-Eaux-ban, Lyonban és Forges-les-Eaux-ban. A marokkói állomás, illetve a párizsi finálé időpontja jelenleg még nem tisztázott.

Irány Makaó Az Asia Pacific Poker Tour negyedik évadja hamarosan kezdetét veszi a makaói Grand Casino Lisboa helyszínén. Ez az elsődleges állomása Ázsia legnépszerűbb pókerverseny-sorozatának, mely számtalan kiváló játékost vonz a környékről és a világ más tájairól egyaránt. Tavaly Dermot Blain nyerte meg az eseményt, legyőzve 428 ellenfelet (ezzel 541.072 dollárral hizlalva számláját). Az idei APPT Macau május 18-án, kedden vette kezdetét, számos kisebb, egy jótékonysági és egy speciális show-stopping high roller versennyel. Makaó után a versenysorozat Aucklandba (Új-Zéland), Cebuba (Fülöp-szigetek), valamint Sydneybe (Ausztrália) költözik. A záróesemény a sydney-i lesz, decemberben. Ahogy az megszokott, úgy ez az esemény is követhető lesz a PokerStars blogon, valamint az APPT weboldalán is (http://www.appt.com/).

Kitöltjük az űrt – LAPT Peru Az idei Latin American Poker Tour egy állomással rövidebb volt az idén a Chilét sújtó 8,8-as erősségű földrengés miatt, minek okán törölték az LAPT Vina del Mart. Pár héttel később az így keletkezett hézagot kitöltötték az LAPT új, limai állomásával, amely az utolsó lesz az argentínai Grand Final előtt. Az Atlantic City kaszinó, amely a főváros egyik jómódú negyedében, Mirafloresben található, már egy ideje helyet ad számos pókerversenynek, és most a 2.700 dolláros perui főesemény helyszínéül is szolgál majd június 1. és 5. között. Ezen felül természetesen számos kisebb versenyt is rendeznek, köztük az LAPT nagytétes készpénzes játékát is, amely ily módon tér vissza a PokerStars kínálatába.

Véget ért az EPT 6. évadja A PokerStars European Poker Tour véget ért a Salles des Etoiles bálteremben, a Monte Carlo Bay hotel legimpozánsabb termében. Hosszú és kimerítő küzdelem után a libanoni Nicolas Chouity lett a Grand Final bajnoka. Chouity hét ellenfeléből hatot ejtett ki, így valóban kiérdemelte az 1.700.000 eurós fődíjat. A párbaj során Josef Klingert verte meg. Az eseményre összesen 848 játékos nevezett, mindösszesen pár nappal azután hogy Liv Boeree megnyerte az EPT San Remo-t.

Íme, a győztesek… Miután az EPT Monte Carlo minden versenye befejeződött, a versenyzők átviharzottak a Karement klubba, az EPT díjátadóra. Az átadónak a PokerStars Pro csapat két tagja, Vicky Coren és John Duthie voltak a házigazdái.  Duthie, aki mellesleg az EPT kiötlője is, szépséges kollégájával adta át a díjakat a különböző játékosoknak. A legkiemelkedőbb eredményt Max Lykov érte el, aki megnyerte a kijevi állomást, és a hatodik évad során nagyon szépen teljesített az egyéb versenyeken is. A legjobb Omaha játékos címét William Thorson nyerte, míg a legjobb teljesítmény címét a játékosok szavazatai alapján az EPT Berlin nyertes Kevin MacPhee vihette haza. Allan Baekke, az EPT Snowfest nyertese kapta az év eredménye díjat. Baekke pár héttel később San Remo-ban a 12. lett. Az év országa címet a csehek kapták, köszönhetően Jan Skampa és Martin Kebhrel eredményeinek. A 68 éves nyugdíjas üzletember, Pierre Neuville lett a PokerStars nevezők bajnoka, miután az évad 13 versenye közül tízre nevezett a PokerStars oldalán keresztül, és második helyen végzett az EPT Vilamoura-n.

http://www.pokerstars.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.