2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Másodpercenként 2 új felhasználó az Ovi Áruházban

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44905"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_40.thumbnail.jpg" border="0" width="86" height="100" /></a></span>Az <a href="http://www.store.ovi.com/">Ovi Áruház</a> folyamatosan frissülő alkalmazásaival, játékaival és egyéb szolgáltatásaival óriási forgalmat generál, a napi letöltések száma már meghaladja a napi 2,5 milliót. </p><p> 

images 40.thumbnailAz Ovi Áruház folyamatosan frissülő alkalmazásaival, játékaival és egyéb szolgáltatásaival óriási forgalmat generál, a napi letöltések száma már meghaladja a napi 2,5 milliót.

 

images 40.thumbnailAz Ovi Áruház folyamatosan frissülő alkalmazásaival, játékaival és egyéb szolgáltatásaival óriási forgalmat generál, a napi letöltések száma már meghaladja a napi 2,5 milliót.

 

A Nokia globális adatai alapján naponta 200 ezer új felhasználóval bővül az Ovi Áruház felhasználói tábora, akik több tízezer ingyenes és fizetős alkalmazás és tartalom közül váltogathatnak. Az Ovi Áruház sikeréhez nagyban hozzájárul, hogy az Ovi App Wizard segítségével ma már bárki egyszerűen létrehozhatja saját alkalmazását és megoszthatja azt az Ovi Áruházban.

A Nokia és főleg az Ovi szolgáltatásokat használó több mint 150 millió ember körében az Ovi Térképek, az Ovi mail, és az Ovi Music a legnépszerűbbek. A magyar Ovi felhasználók októbertől újabb alkalmazásokat próbálhatnak ki, hiszen a napokban indult a Vatera első mobil alkalmazása Symbian platformra, melynek köszönhetően bárki könnyedén vaterázhat az erre alkalmas Nokia készülékén*. Emellett a Nokia mobilt használók számára számos más helyi tartalom is rendelkezésre áll, az Accuweather alkalmazást használva az ország egyetlen pontján sem érhet minket meglepetés, az Iwiw alkalmazással pedig mindig kapcsolatban lehetünk barátainkkal.

*Az alkalmas Nokia készülékek a következők: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia 5228, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia C6-00, Nokia N8, Nokia C7-00.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.