2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Lufthansa Italia „Happy Weekend” akcióval ünnepli kétmilliomodik utasát

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/46174"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lufthansa_5.thumbnail.jpg" border="0" width="92" height="100" /></a></span> <p>Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13.900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig.</p><p>

 lufthansa 5.thumbnail

Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13.900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig.

 lufthansa 5.thumbnail

Rendkívüli ajánlat Magyarországról 13.900 Ft-tól induló jegyárakkal december 16-án délután hat órától december 19-én éjfélig.

 

A milánó-malpensai székhellyel működő Lufthansa Italia december elején szállította kétmilliomodik utasát 2009. februári alapítása óta. A légitársaság rendkívüli ajánlattal ünnepli meg az eseményt: belföldi, olaszországi járatain 29 eurós, európai útvonalain pedig 49 eurós jegyárakat kínál. A 2010. december 16-án 18:00 órától december 19-én éjfélig élő „Happy Weekend" akció kedvezményes jegyei a http://www.lufthansaitalia.com/, valamint a www.lufthansa.hu weboldalon rendelhetők meg. Az ajánlat a Lufthansa Italia alábbi repterekre induló összes járatára érvényes: Barcelona, Bari, Budapest, London Heathrow, Lisszabon, Madrid, Nápoly, Párizs Charles de Gaulle, Palermo, Prága, Stockholm és Varsó. Az akciós járatok 2011. január 10. és március 31. között indulnak.

„A tavalyi alapításunk óta elért kétmilliós utasszám bizonyítja, hogy utasaink elégedettek szolgáltatásainkkal és egyben érzékelteti a Lufthansa Italia, mint vezető olasz légitársaság pozíciójának erősödését. Nagyon örülünk, hogy az ügyfelek kedvezően fogadták a Lufthansa Italiát" – jelentette ki Heike Birlenbach, a Lufthansa Italia milánói divíziójának alelnöke. „Az akcióval szeretnénk megjutalmazni utasainkat hűségükért és lehetőséget biztosítunk azoknak, akik még nem repültek velünk termékünk kipróbálására és a vonzó áron nyújtott színvonalas szolgáltatás igénybevételére" – tette hozzá.

A jegy ára szokás szerint tartalmaz minden adót, illetéket és bizonyos szolgáltatásokat (pl. 20 kg ingyenes kézipoggyászt, webes bejelentkezési lehetőséget és ingyenes fedélzeti ellátást). A gépeken felszolgált „Sentirsi a Casa" címkéjű ételek az olasz konyha remekei. Az olaszul beszélő utaskísérők hagyományos olasz italokat, pl. spumantét vagy frissen főzött eszpresszót szolgálnak fel az utasoknak.

http://www.lufthansaitalia.com/ www.lufthansa.hu  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.