2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindult a sportszelep.hu, az NSO sportbulvár oldala

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/46614"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_223.thumbnail.jpg" border="0" width="76" height="100" /></a></span> <p>Sztárok és sztorik, pletykák és érdekességek a sport világából. Ezt kínálja Magyarország legkedveltebb és leglátogatottabb sportportálja, a Nemzeti Sport Online új aloldala, a <a href="http://www.sportszelep.hu/">www.sportszelep.hu</a> .</p><p>

 image2 223.thumbnail

Sztárok és sztorik, pletykák és érdekességek a sport világából. Ezt kínálja Magyarország legkedveltebb és leglátogatottabb sportportálja, a Nemzeti Sport Online új aloldala, a www.sportszelep.hu .

 image2 223.thumbnail

Sztárok és sztorik, pletykák és érdekességek a sport világából. Ezt kínálja Magyarország legkedveltebb és leglátogatottabb sportportálja, a Nemzeti Sport Online új aloldala, a www.sportszelep.hu .

A Nemzeti Sport Online új, tematikus rovata, a Sportszelep.hu azért jött létre, hogy hírt adjon a sportvilág nem kimondottan szakmai, hanem populárisabb, a bulvárszegmenst érintő eseményeiről.

„Szélesítjük a Nemzeti Sport Online palettáját, a jövőben a sport iránt érdeklődő olvasók számára olyan tartalmat is kínálunk, amely a kedvenceikkel kapcsolatos magánéleti információkat dolgozza fel – mondta Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, az NSO felelős szerkesztője. – Természetesen az NSO továbbra is meg kívánja őrizni a szakmai profilját, a Sportszelep viszont remek kiegészítést jelenthet ehhez. Reményeink szerint olyan hiánypótló portál lesz, amely a világ legismertebb sportolóiról szolgáltat híreket, de nem a sportértéket és a sportteljesítményt állítja a középpontba, hanem a szereplők privát életét, viselkedését, szokásait, tetteit."

A sportszelep.hu folyamatosan frissülő kínálatával próbálja megszólítani azokat a sportrajongókat, akik számára nemcsak a primer sporteredmények a fontosak, de kíváncsiak a nemzetközi sportélet legfontosabb szereplőinek a sporton kívüli életére és viselkedésére is.

Friss hírek, tematikus összeállítások, toplisták, videók, képgalériák és blogok színesítik a kínálatot. A sportszelep.hu hírei nem csak a honlapon, de a facebook-on is elérhetőek.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.