2024.augusztus.13. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Digitalizálódás útján a Kodolányi

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/47415"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/logo_3soros.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="43" /></a></span>A Kodolányi János Főiskola a 2010/11-es tanévben kísérleti jelleggel három alapszak nappalis elsőéves hallgatói számára hordozható számítógépeket biztosít.</p><p>

logo 3soros.thumbnailA Kodolányi János Főiskola a 2010/11-es tanévben kísérleti jelleggel három alapszak nappalis elsőéves hallgatói számára hordozható számítógépeket biztosít.

logo 3soros.thumbnailA Kodolányi János Főiskola a 2010/11-es tanévben kísérleti jelleggel három alapszak nappalis elsőéves hallgatói számára hordozható számítógépeket biztosít.

A felsőoktatásban tanuló hallgatók mindennapjaihoz már elengedhetetlen a számítógép megléte, folyamatos használata. A Kodolányi János Főiskola vezetése éppen ezért tartotta fontosnak, hogy az új pedagógiai modell bevezetésével párhuzamosa, ingyenesen (21.000 Ft-os kaució ellenében) HP CompaQ Mini netbookot biztosítson a hallgatók részére.

Első körben az első éves, nappali tagozatos turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és szociális munka szakos hallgatók igényelhették a mini laptopokat, de a jövőben minden hallgatója számára tervezi biztosítani a Főiskola ezt a lehetőséget.

A netbookok segítségével a hallgatók szakmai gyakorlatukat magas szinten és hatékonyan végezhetik el, valamint könnyebben használhatják a főiskola által kifejlesztett elektronikus (e-learning) tananyagokat. A főiskola budapesti, székesfehérvári és siófoki kampuszain a WiFi hálózat segítségével a netbookokat szabadon használhatják a hallgatók.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.