2024.augusztus.24. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tovább bővül és erősödik a Nokia okostelefon kínálata Symbian operációs rendszerrel ellátott készülékekkel

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/49307"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/nike6.thumbnail.jpg" border="0" alt="Nokia E6" title="Nokia E6" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Nokia E6</strong></span></span> <p>A Nokia 2011 április 12-én bemutatott két új okostelefont, a Nokia E6 és a Nokia X7 készülékeket. Előbbit üzletembereknek, utóbbit pedig a szórakozás megszállottjainak tervezték. A két készüléken mutatkozik be a frissített Symbian szoftver, új ikonokkal és olyan fejlesztésekkel, mint a javított szövegbevitel, a gyorsabb böngésző és a frissített Ovi Térképek.</p><p>

 nokia e6Nokia E6

A Nokia 2011 április 12-én bemutatott két új okostelefont, a Nokia E6 és a Nokia X7 készülékeket. Előbbit üzletembereknek, utóbbit pedig a szórakozás megszállottjainak tervezték. A két készüléken mutatkozik be a frissített Symbian szoftver, új ikonokkal és olyan fejlesztésekkel, mint a javított szövegbevitel, a gyorsabb böngésző és a frissített Ovi Térképek.

 nokia e6Nokia E6

A Nokia 2011 április 12-én bemutatott két új okostelefont, a Nokia E6 és a Nokia X7 készülékeket. Előbbit üzletembereknek, utóbbit pedig a szórakozás megszállottjainak tervezték. A két készüléken mutatkozik be a frissített Symbian szoftver, új ikonokkal és olyan fejlesztésekkel, mint a javított szövegbevitel, a gyorsabb böngésző és a frissített Ovi Térképek.

„Ezzel a két új készülékkel tovább erősítjük a Nokia okostelefon-portfólióját, melyek már a továbbfejlesztett, szebb felhasználói felületet kínálják. Az új Symbian szoftver hamarosan elérhető lesz a Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 és Nokia C6-01 készülékeken is" – mondta el Jo Harlow, a Nokia okos eszközökért felelős vezetője. „Ezekkel az új termékekkel, illetve a közeljövőben érkező további Symbian-eszközökkel és fejlesztésekkel, biztosan vagyunk benne, hogy sikerül a meglévő Nokia okostelefon-tulajdonosokat magunk mellett tartani, valamint felkelteni a leendő okostelefon felhasználók és a versenytársak okostelefonjait használók figyelmét."

A rendkívül sikeres Nokia E71 és Nokia E72 készülékek sorát követő Nokia E6 egy kecses üzleti okostelefon, teljes QWERTZ billentyűzettel és nagy felbontású érintőképernyővel. Az üveg és a rozsdamentes acél felhasználásával készült Nokia E6 kompakt méretének köszönhetően ideális akár egy-, akár kétkezes használatra is. .A készülék különlegesen hosszú akkumulátor üzemidőt kínál, valamint előretelepített Microsoft üzenetküldést, amely magában foglalja a Microsoft Exchange-hez, a Microsoft Communicator Mobile-hoz és a Microsoft SharePoint-hoz való hozzáférést.

nokia x7Nokia X7A Nokia X7 egy szórakozásra tervezett okostelefon nagy, 4" kijelzővel, mely ideális a játékokhoz, valamint a 8 megapixeles kamerával fotók és HD-minőségű videók rögzítéséhez. Az egyedi tervezésű Nokia X7 a rozsdamentes acél és az üveg ötvözésével készült, amitől erős és biztos fogása van. A Nokia X7 készülék a népszerű, előretelepített Galaxy on Fire HD és az Asphalt 5 HD játékokkal érkezik.

A Nokia E6 és a Nokia X7 az első okostelefonok, melyek a Symbian szoftver felhasználói élménynek teljes frissítését tartalmazzák. Az új szoftver számos fejlesztést kínál: új ikonokat, továbbfejlesztett szövegbevitelt, gyorsabb böngészést az interneten, továbbá frissített Ovi Térképeket, tökéletesített keresési funkciókkal és új tömegközlekedési útvonalakkal. A megújult Symbian emellett az üzleti felhasználóknak is tartogat fejlesztéseket, többek között, vállalati szintű biztonsági megoldásokat hardveresen gyorsított kódolással, valamint olyan új e-mail funkciókat, mint például a találkozók meghívóinak teljes támogatása.

Az elkövetkezendő hónapokban a szoftverfrissítés, mely a Symbian Anna „becenevet" kapta, elérhető lesz az újonnan üzletekbe érkező Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 és Nokia C6-01 készülékeken, illetve a felsorolt típusú, de már korábban megvásárolt okostelefonokra is.

A Symbian Anna a Nokia okostelefonokon a fejlesztők számára is továbbfejlesztett felhasználói élményt kínál, valamint a Qt-ben rejlő üzleti lehetőségeket is még vonzóbbá teszi. További részletek a http://blogs.forum.nokia.com/blog/nokia-developer-news oldalon olvashatók.

http://events.nokia.com/discover-symbian

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.