2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HÚSZÉVES MAGYAR SUZUKIBAN LEGÖRDÜLT A KÉTMILLIOMODIK AUTÓ

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52101"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hisashi_takeuchi-gyulay_zsolt_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Elhagyta a kétmilliomodik autó a Magyar Suzuki (MSC) esztergomi gyártósorát. A „lángvörös gyöngyház" Suzuki Swiftet Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke vezette le magyar olimpikonok gyűrűjében a futószalagról. A kétmillió legyártott gépkocsi tiszteletére rendezett ceremónia mellett a gyár húszéves fennállását is idén ünneplik Esztergomban.

hisashi takeuchi gyulay zsolt 1.thumbnailElhagyta a kétmilliomodik autó a Magyar Suzuki (MSC) esztergomi gyártósorát. A „lángvörös gyöngyház" Suzuki Swiftet Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke vezette le magyar olimpikonok gyűrűjében a futószalagról. A kétmillió legyártott gépkocsi tiszteletére rendezett ceremónia mellett a gyár húszéves fennállását is idén ünneplik Esztergomban.

hisashi takeuchi gyulay zsolt 1.thumbnailElhagyta a kétmilliomodik autó a Magyar Suzuki (MSC) esztergomi gyártósorát. A „lángvörös gyöngyház" Suzuki Swiftet Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke vezette le magyar olimpikonok gyűrűjében a futószalagról. A kétmillió legyártott gépkocsi tiszteletére rendezett ceremónia mellett a gyár húszéves fennállását is idén ünneplik Esztergomban.

Az esztergomi Magyar Suzuki dupla jubileumot ünnepel, hiszen az idén húszéves gyár szerelőüzemének szalagjáról a kétmilliomodik gépjármű gördült le.

 hisashi takeuchi gyulay zsolt 2.thumbnailHisashi Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérizgatója köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik áldozatos munkájukkal kivették a részüket a kétmillió Magyarországon gyártott autó előállításából, s így osztozhatnak a sikerekben is.

 „Megtisztelő a Magyar Suzuki vezérigazgatójaként állni itt ezen a napon, amikor példa nélküli erőfeszítéseink testet öltenek. Úgy gondolom, erre az eredményre mindannyian nagyon büszkék lehetünk" – mondta Hisashi Takeuchi.

mg 0043 k.thumbnail A vezérigazgató a különleges esemény kapcsán bejelentette, hogy a húsz év és a kétmillió autó tiszteletére 20 szerencsés jövőbeni Suzuki-tulajdonos, amennyiben a Suzuki-márkakereskedések valamelyikében 2011. július 15. és szeptember 30. között tesztvezetésre jelentkezik, egyenként 2 millió forintos kedvezményt kap bármelyik Suzuki modell árából.

 mg 9922 k.thumbnailAz ünnepi eseményt megtisztelte jelenlétével Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, aki Csonka Zsófia és Sidi Péter sportlövő, Pars Krisztián kalapácsvető és Kiss Dániel gátfutó, Londonra kvalifikált magyar olimpikonok között vezette le a jubileumi Swiftet a sorról.

 „Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság GYÉMÁNT fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja. Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a londoni felkészülés nyugodt körülményeit. Bízom benne, hogy a „mi autónkkal" a jövőben is szoros lesz az együttműködésünk. További sikereket kívánok, és gratulálok a dupla jubileumhoz" – mondta Gyulay.

 A Magyar Suzuki négy éven keresztül, a londoni olimpiáig Suzuki gépkocsiflottával támogatja a MOB munkáját, ezzel segítve a sportolókat, edzőiket és a szakvezetőket a felkészülésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.