2024.május.19. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Shell Magyarországon is lecserélte új alap-üzemanyagait (benzin és diesel)

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/53750"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sh2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>2011. szeptember 6. -án mutatták be az új Shell FuelSave Euro 95 és Diesel üzemanyagokat.<strong> </strong>Itt a segítség azoknak az autósoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni üzemanyagukból a fogyasztás csökkentése érdekében. Mindez nem kerül több erőfeszítésbe, és nem jár többletkiadással, mint a szokásos tankolás a töltőállomáson. Számukra kínál megoldást a Shell új üzemanyaga, amelyet kifejezetten hatékonysági szempontok alapján az autózás költségeinek csökkentése, és a lehető legtöbb üzemanyag megtakarításának céljával fejlesztettek.

sh2.thumbnail2011. szeptember 6. -án mutatták be az új Shell FuelSave Euro 95 és Diesel üzemanyagokat. Itt a segítség azoknak az autósoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni üzemanyagukból a fogyasztás csökkentése érdekében. Mindez nem kerül több erőfeszítésbe, és nem jár többletkiadással, mint a szokásos tankolás a töltőállomáson. Számukra kínál megoldást a Shell új üzemanyaga, amelyet kifejezetten hatékonysági szempontok alapján az autózás költségeinek csökkentése, és a lehető legtöbb üzemanyag megtakarításának céljával fejlesztettek.

sh2.thumbnail2011. szeptember 6. -án mutatták be az új Shell FuelSave Euro 95 és Diesel üzemanyagokat. Itt a segítség azoknak az autósoknak, akik a maximumot szeretnék kihozni üzemanyagukból a fogyasztás csökkentése érdekében. Mindez nem kerül több erőfeszítésbe, és nem jár többletkiadással, mint a szokásos tankolás a töltőállomáson. Számukra kínál megoldást a Shell új üzemanyaga, amelyet kifejezetten hatékonysági szempontok alapján az autózás költségeinek csökkentése, és a lehető legtöbb üzemanyag megtakarításának céljával fejlesztettek.

Szerkesztőségünk kérésére elmondták, hogy a titkos adalékok – hiszen benzin/diesel receptúra, adalék változás az új üzemanyagok megjelenése – nem tartalmaznak fém összetevőt. Így nincsen bennük semmi olyan, ami a környezetet a korábbinál jobban károsítaná, megfelel az Európai Unió előírásainak. Az áruk is a helyettesített üzemanyagok árának megfelelően alakul majd.

Az új Shell FuelSave Euro 95 és Diesel üzemanyagot a Shell szakemberei évekig fejlesztették azzal a szándékkal, hogy a Shell ügyfelek minden csepp üzemanyagból a maximumot tudják kihozni. A Shell FuelSave Euro 95 és Diesel olyan átütő technológiai újdonság, amelynek a segítségével tankonként egy liter üzemanyagot takaríthatunk meg anélkül, hogy ez pluszköltségekkel járna. Az új technológia alapja, a Shell FuelSave Euro 95 esetében az üzemanyagban található Shell Hatékonyság-növelő (SEI) összetevő, amely elősegíti az energiaveszteség csökkentését, mivel ott veszi kezelésbe a motort, ahova a normál motorolaj nehezen ér el. A Shell FuelSave Diesel szintén rendelkezik az új Shell Hatékonyság-növelő összetevővel (SEI), amelynek köszönhetően hatékonyabban gyullad és ég mint a normál dízel üzemanyag. Ezáltal a motor hatékonyabban és gazdaságosabban üzemel. Az eredmény, hogy az új Shell FuelSave Euro 95 és Diesel segítségével, akár 1 liter üzemanyagot is meg lehet takarítani tankonként*, így a Shell FuelSave Euro 95 és Diesel az eddigi legfejlettebb alapüzemanyag Shelltől.

sh1.thumbnail

 Erényi Balázs, a Shell Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke elmondta: „A Shell FuelSave Euro 95 és Diesel olyan technológiai újdonság, amelynek segítségével üzemanyagot takaríthatunk meg anélkül, hogy ez pluszköltségekkel járna, lehetővé téve bárki számára a gazdaságosabb üzemanyag-használatot. A legnagyszerűbb ebben, hogy gépjárművek milliói válhatnak hatékonyabbá, ami pozitív hatással lehet az összüzemanyag-fogyasztásra."

 Jakupcsek Gabriella, a Shell FuelSave nagykövete arról tartott bemutatót az autótulajdonosoknak, hogy miként lehet még többet kihozni minden egyes csepp üzemanyagból, valamint mekkora távolság megtételére képes egy autóvezető 1 liter Shell FuelSave Euro 95, illetve Diesel üzemanyaggal, a Shell FuelSave tippjeivel kombinálva.

 „Megfelelő üzemanyag-választással és vezetési technikával csökkenthetjük az autónk fogyasztását. Egy liter üzemanyag megtakarítása 16-17 kilométer megtételét jelenti számomra átlagos fogyasztás mellett, amiből akár kétszer is el tudom vinni a gyerekem az óvodába" – mondta Jakupcsek Gabriella, a Shell FuelSave nagykövete. 

 Mostantól  a Shell FuelSave Euro 95 és Diesel felváltja a Shell Euro 95 és Shell Diesel alapüzemanyagokat. Az új üzemanyagok országszerte kaphatók 2011. szeptember hatodikától mind a 243 Shell töltőállomáson.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.