2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Lőjetek le! – Új mobil alkalmazás a Ringiertől. Mobilon és neten akciózik a neon.hu

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/55546"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_214.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="73" /></a></span>A Ringier médiaválallat ifjúsági portálja a neon.hu Lőjetek le! című online rovatához mobil applikációt indít. A fiatalokat megcélzó alkalmazásban a cikis sztoriké a főszerep.

image3 214.thumbnailA Ringier médiaválallat ifjúsági portálja a neon.hu Lőjetek le! című online rovatához mobil applikációt indít. A fiatalokat megcélzó alkalmazásban a cikis sztoriké a főszerep.

image3 214.thumbnailA Ringier médiaválallat ifjúsági portálja a neon.hu Lőjetek le! című online rovatához mobil applikációt indít. A fiatalokat megcélzó alkalmazásban a cikis sztoriké a főszerep.

A Lőjetek le alkalmazás letöltői a legcikibb sztorikat oszthatják meg és olvashatják egy helyen, valamint természetesen szavazással értékelhetik is ezeket. Ha az olvasók elég kellemetlennek tartják a leírt történetet, akkor megadhatják neki a „kegyelem golyót". A sztorikat emellett az alapján is meg lehet ítélni, hogy igaznak vagy hamisnak véli-e az olvasó.

Az online formában rendkívül népszerű rovat (http://neon.hu/lojetek_le/) másfél éve fut a neon.hu-n.

A naponta többször frissülő neon.hu helyet ad mindennek, ami a fiatalokat érdekli: sztárok, divat, technikai újdonságok, toplisták, tanácsadás. Az új mobilos alkalmazás szintén a tizenévesek érdeklődési körét tartja szem előtt tematikáival: szerelem, szex, család, suli/munka.

Az alkalmazás iPhonera és android telefonokra fejlesztett és mindkét esetben ingyenes szolgáltatás.

„A neon.hu egy fiataloknak szóló interaktív portál, amely törekszik rá, hogy újszerű látványvilágot és tartalmi megoldásokat valósítson meg. Az egyik népszerű online rovatunk sikere ösztönözte, hogy mobil applikáció formájában is megvalósuljon a Lőjetek le!. A mai magyar piacon, online ifjúsági oldal, még nem indított hasonló alkalmazást, így elsők vagyunk ezzel a játékos app-al, amelyet terveink szerint hamarosan más tematikájú praktikus vagy interaktív alkalmazások is követnek majd. A Ringier stratégiájában jelentős szerepet játszanak a mobilalkalmazások, a „Lőjetek le!" applikációval egy állandó használatban lévő, interaktív véleménymegosztó platformot szeretnénk kínálni.- mondta el Illés Csaba, a Ringier Youth Network főszerkesztője.

Az új alkalmazás bevezetését print és bannerkampány kíséri a Ringier lapjaiban és online felületein, valamint nyereményjáték, melynek főnyereménye egy iPod nano.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.