2024.augusztus.18. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A HAVEN visszatér a harmadik évaddal

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/55580"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Haven.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span></p> <p>A Havent az Entertainment One forgatta, együttműködésben forgalmazza a Syfy csatornával az Egyesült Államokban, Kanadában a Shaw Mediával és globálisan pedig a Universal Networks International-el; Magyarországon a Universal Channel mutatja be.

 haven.thumbnail

A Havent az Entertainment One forgatta, együttműködésben forgalmazza a Syfy csatornával az Egyesült Államokban, Kanadában a Shaw Mediával és globálisan pedig a Universal Networks International-el; Magyarországon a Universal Channel mutatja be.

 haven.thumbnail

A Havent az Entertainment One forgatta, együttműködésben forgalmazza a Syfy csatornával az Egyesült Államokban, Kanadában a Shaw Mediával és globálisan pedig a Universal Networks International-el; Magyarországon a Universal Channel mutatja be.

 A független stúdió az Entertainment One (eOne)  jelentette be, hogy Haven folytatódik a harmadik évaddal, mivel megrendelésre került további 13 epizód a 2012-es évre.

 Az Egyesült Államokban a Syfy csatornán a Haven az első számú kábeltelevíziós szórakoztató sorozat a 18-49 és 25-54 évesek körében a pénteki 22-23 óra közötti időperiódusban (a Live +7 adatai alapján). A második évad átlagnézettsége elérte a 2,55 millió össznézettséget; a nézők száma 4%-al nőtt összesen és 5%-al a 18-49-es korosztályban az első évadhoz képest.

 A Haven sorozat Stephen King A colorádói kölyök című novellája alapján készült és egy FBI ügynök, Audrey Parker (Emily Rose) történetét követi nyomon, aki Haven kisvárosában lesz rendőr és hamarosan rájön, hogy a városka számos titkot rejteget.

A hely régóta nyújt menedéket természetfeletti képességekkel rendelkező embereknek és úgy néz ki Audrey elveszett múltjának a kulcsa is itt lehet. A városka lakói között van Nathan Wuornos (Lucas Bryant), a jóképű helyi rendőr, aki küzd saját különös képességével és Duke Crocker (Eric Balfour), aki egy csempészt játszik, aki vonakodva bár, de segít Haven rejtélyeinek felderítésében.

 A vezető független stúdió az Entertainment One sorozatát közösen forgalmazza sorozatát Kanadában a Shaw Mediával és globálisan pedig a Universal Networks International-el; Magyarországon a Universal Channel mutatja be.

 A Haven mögött álló kreatív csapat tagja többek között John Morayniss (A cég, Hell on Wheels) és Noreen Halpern (Hung, Kékpróba) az eOne Televisiontől, valamint David MacLeod (Szenvedélyek viharába, The Ray Bradbury Theater) a Big Motion Picturestől, akikhez Lloyd Segan, Shawn Piller, Scott Shepherd (Stephen King: The Dead Zone) csatlakozott a Piller/ Segan/Shepherdtől és Matt McGuinness (Az időugró), továbbá Sam Ernst és Jim Dunn (Stephen King: The Dead Zone) szintén közreműködtek a sorozat készítésében.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.