2024.augusztus.18. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nem mese ez gyermek .. Valóság

8 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/55671"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/m%20%281%29.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="73" /></a></span>Már Magyarországon is elérhetők a <strong>Nuance Dragon Dictation</strong> és a <strong>Dragon Search</strong> alkalmazások. A magyar nyelvű felhasználók is diktálhatnak mostantól e-maileket, szöveges üzeneteket, webes tartalmat és egyéb szöveget, akár ötször gyorsabban, mintha begépelnék.

m%20%281%29.thumbnailMár Magyarországon is elérhetők a Nuance Dragon Dictation és a Dragon Search alkalmazások. A magyar nyelvű felhasználók is diktálhatnak mostantól e-maileket, szöveges üzeneteket, webes tartalmat és egyéb szöveget, akár ötször gyorsabban, mintha begépelnék.

m%20%281%29.thumbnailMár Magyarországon is elérhetők a Nuance Dragon Dictation és a Dragon Search alkalmazások. A magyar nyelvű felhasználók is diktálhatnak mostantól e-maileket, szöveges üzeneteket, webes tartalmat és egyéb szöveget, akár ötször gyorsabban, mintha begépelnék.

 A diktáláson alapuló, hangfelismerő alkalmazások egyre népszerűbbek a piacon. Írás helyett diktálja sms-eit és e-mailjeit, vagy tegye naprakésszé profilját és keressen az interneten hangja segítségével! Irányítsa Ön is iPhone, iPad, vagy iPod készülékét hangvezérléssel!  

m%20%282%29.thumbnail

A Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) cég sajtórendezvény keretében Magyarországon is bejelentette két egyedi és innovatív hangfelismerő alkalmazás, a Dragon Dictation és a Dragon Search magyar nyelvre adaptált változatát iPhone-ra, iPod touch-ra és iPad-re. Az Apple iPhone 4S október végi bejelentését követően még több vásárló használja majd ezeket az alkalmazásokat elsődleges kommunikációs felületként. 

A Dragon Dictation egy könnyen használható alkalmazás, amellyel a felhasználó bediktálhatja a szöveget a fenti eszközök bármelyikébe, és azonnal megtekintheti az SMS szöveget vagy e-mail üzenetet. A Dragon Dictation segítségével a közösségi hálózatokra (Facebook és Twitter) közvetlenül diktálhat posztokat. 

A Dragon Search segítségével iPhone készülékén hangjával gyors, pontos és intelligens módon kereshet online tartalmakat még jobb mobil felhasználói élményt garantálva a fogyasztóknak világszerte.

 

A magyarországi megjelenés a Dragon Dictation és a Dragon Search sikeres oroszországi és lengyelországi megjelenését követi, ahol az alkalmazások az első, illetve harmadik helyet érték el az App Store ingyenes alkalmazásai között. A Dragon Dictation és a Dragon Search Kelet-Európában is gyorsan terjed, mivel ezen alkalmazások segítségével bárki gyorsan és egyszerűen, a gépelési sebességénél akár ötször gyorsabban tud SMS-üzeneteket, e-maileket, bejegyzéseket közösségi hálózatokra, mobilnetes kereséseket és egyéb szövegeket diktálni.

A világszerte jelentkező igény és a több tízmilliós letöltésszám mellett a Dragon Dictation és a Dragon Search magyarországi megjelenésével már több, mint 25 országban és nyelven érhető el Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában.  A Dragon Dictation és a Dragon Search is többnyelvű, így bárki könnyen válthat a támogatott nyelvekre, amint azok elérhetővé válnak. 

A Dragon Dictation az iOS-4 rendszeren fut, és a felhasználó a felugró eszköztáron megjelenő alkalmazás-ikonokkal könnyedén elérheti az e-mail, az SMS, a Facebook vagy a Twitter állapotjelző sávját, valamint a vágólapot. A Dragon Dictation egy praktikus automatikus mentési funkcióval is rendelkezik, amely megőrzi a bediktált szöveget, ha a felhasználó beérkező telefonhívás miatt megszakítja a diktálást. 

 m%20%283%29.thumbnail

Az iPhone-ra, iPadre és iPod Touchra fejlesztett Dragon Search alkalmazással a felhasználók egyszerűen bemondhatják a kereső kifejezést, így gyorsan és könnyedén találhatják meg a keresett információkat és válaszokat a mobilneten.  A Dragon Search az egyetlen olyan, a Nuance egyedülálló és innovatív Dragon Search Carousel funkcióját tartalmazó alkalmazás, amely másodpercek alatt egyszerre több forrásból képes gyorsabb és pontosabb eredményeket megjeleníteni.  A Dragon Search a Google, Yahoo!, Twitter, iTunes, Wikipedia és YouTube keresési eredményeit listázza.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy két egyedi Nuance termék, a Dragon Dictation és Dragon Search mostantól magyar nyelven is elérhető" – mondta Dr. Reszler Ákos, a Nuance – Recognita Zrt. vezérigazgatója. „A Dragon alkalmazások európai fogadtatása elképesztően sikeres volt, mindenhol az App Store listáinak élére kerültek. Hamarosan a hang lesz a legnépszerűbb mobil kommunikációs felület, és biztos vagyok benne hogy – különösen ilyen magas mobileszköz penetráció mellett – a magyar felhasználók is szép számban, és örömmel fogják használni ezt a Nuance csúcstechnológiát."

m%20%284%29.thumbnail

 A Dragon Dictation és a Dragon Search már ingyenesen elérhető a magyar Apple App Store-ban.  A magyarországi letöltéshez látogasson el a Dragon Dictation és a Dragon Search oldalakra.

A Dragon Dictation és a Dragon Search a következő nyelveket támogatja: amerikai angol, brit és ausztrál angol, német, európai és kanadai francia, olasz, amerikai és európai spanyol, japán, mandarin kínai, tajvani mandarin, kantoni, koreai, holland, norvég, svéd, orosz, európai portugál, lengyel, dán, brazíliai portugál, finn és magyar.  Az alkalmazások világszerte az első és második helyet érték el az ingyenes üzleti alkalmazások között, és beszerezhetők az amerikai, kanadai, mexikói, egyesült királyságbeli, német, francia, olasz, ausztrál, spanyol, japán, kínai, tajvani, hongkongi, koreai, svájci, osztrák, holland, belga, norvég, svéd, orosz, portugál, lengyel, dán, brazil, finn és magyar App Store-okban.

 www.NuanceMobileLife.com

Twitter @NuanceMobile

Dragon mobilalkalmazások rajongója a Facebookon.

A Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) világszerte a hang alapú és nyelvi megoldások élvonalbeli szolgáltatója vállalatok és fogyasztók számára.  Technológiái, alkalmazásai és szolgáltatásai tökéletesebbé teszik a felhasználói élményt, átformálva az emberek kommunikációját a készülékekkel és rendszerekkel. Minden nap felhasználók milliói és vállalatok ezrei használják a Nuance bevált alkalmazásait.  www.nuance.com

 m%20%285%29.thumbnail

A Nuance, a Dragon NaturallySpeaking, a Dragon, a Dragon Search Carousel és a Nuance logó a Nuance Communications, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. Minden más cégnév vagy terméknév a megfelelő tulajdonosok védjegye lehet.

 

DRAGON DICTATION

A Dragon Dictation a Dragon® NaturallySpeaking® alapjaira épülő, egyszerűen kezelhető hangfelismerő alkalmazás, amelynek segítségével szövegeket diktálhat, és azonnal meg is tekintheti azokat rövid szöveges üzenet (sms) vagy e-mail formájában. Összességében ötször gyorsabb, mint a billentyűzeten gépelés. A Dragon Dictation segítségével a szociális hálózati alkalmazásokba (Facebook és Twitter) közvetlenül diktálhat posztokat, de megjegyzést vagy emlékeztetőt is küldhet magának – mindezt hangja segítségével.  Ha éppen úton van, nem kell többé gépelnie, helyette kezdjen el diktálni – rövid szöveges üzenetet, hosszabb e-mailt, vagy bármit a kettő között.

 

Jellemzők 

  • Hang SMS-ben vagy e-mailben elküldhető, illetve a vágólap segítségével bármilyen alkalmazásba beilleszthető szöveggé alakítása
  • Szöveg küldése szociális hálózati alkalmazásokra – Twitterre és Facebookra
  • Kényelmes szerkesztő funkció, amely megjeleníti a javasolt szavak listáját
  • Hangvezérelt javítási felület

 

Követelmények

   1. A Dragon Dictation hálózati kapcsolatot igényel (WiFi vagy 3G/EDGE). 

   2. A Dragon Dictation iPad, iPhone és második, illetve harmadik generációs iPod Touch (külső mikrofon szükséges) készülékeken működik. 

 

Adatvédelmi irányelvek

Amennyiben engedélyezi, a Dragon Dictation a felismerés pontosságának növelése érdekében feltölti a címtárban található neveket: e-mail címek, címek, telefonszámok vagy más személyes adatok nem lesznek feltöltve. Ezek az adatok kizárólag az alkalmazás használhatóságának javítására szolgálnak. A Dragon Dictation felhasználja az idők során összegyűjtött bediktált üzeneteket is, hogy folyamatosan tökéletesítse a beszédfelismerést és javítsa annak pontosságát. Az adat tárolása szigorú adatvédelmi és biztonsági szabványok szerint, biztonságos adatközpontokban történik. 

 

DRAGON SEARCH

A Dragon Search segítségével gyors, pontos és intelligens módon kereshet online tartalmakat hangjával iPhoneTM készülékén. Egyszerűen csak mondja be a keresési kifejezést, és azonnal megjelennek többek között az alábbi webhelyekről és tartalomforrásokból származó eredmények:

GoogleTM (vagy az alapbeállítástól függően Yahoo!TM

YouTubeTM 

TwitterTM Search 

iTunesTM 

Wikipedia® 

 

Az innovatív Dragon Search Carousel lehetővé teszi a különböző helyekről származó eredmények gyors elérését, emellett teljes körű megoldást nyújt keresési igényeire, még akkor is, ha egy adott helyzetben nehézkes lenne a gépelés. 

Jellemzők

  • Gyors és pontos, teljesen automatizált beszédfelismerés
  • A vízszintes eszköztár az alternatív keresési helyek gyors elérését teszi lehetővé
  • A keresések egyszerű módosítása és pontosítása az alternatív javaslatok listája segítségével

A Dragon Search a Nuance világszínvonalú Dragon® NaturallySpeaking® szoftverére épül, és kifejezetten az iPhoneTM készüléken végzett internetes keresések megkönnyítésére tervezték. 

 

Követelmények

1. A Dragon Search hálózati kapcsolatot igényel (WiFi vagy 3G/EDGE). 

2. A Dragon Dictation iPhone és második, illetve harmadik generációs iPod Touch (külső mikrofon szükséges) készülékeken működik. 

 

Adatvédelmi irányelvek

A Dragon Search nem tölti fel és nem tárolja személyes adatait. A bediktált keresési kéréseket teljesen automatizált beszédfelismerő technológia dolgozza fel szigorú adatvédelmi és biztonsági szabványoknak megfelelő biztonságos adatközpontokban. A keresési kérések nincsenek hozzárendelve a telefonjában található személyes adatok egyikéhez sem.

A Nuance Communications világszerte a hang alapú és nyelvi megoldások élvonalbeli szolgáltatója vállalatok és fogyasztók számára egyaránt.

  www.nuance.com

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.