2024.július.31. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hamarosan már kapható a Motorola Solutions vállalati tabletje

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 544x376 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56356"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/ET1_Tablet_Dramatic_Black.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>2012 első negyedévében már itthon is kapható a Motorola Solutions vállalatok részére kifejlesztett tabletje. Az ET1 kifejezetten a munkahelyi felhasználók részére készült. Ezt szolgálja többek között a robosztus, ütésálló kialakítás, a különböző extrém környezeti hatásoknak, így a magas páratartalomnak, a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak és a vibrációnak történő ellenállás, valamint a folyamatos használatot megkönnyítő technikai és ergonómiai kialakítás. </p> <p> 

et1 tablet dramatic black.thumbnail2012 első negyedévében már itthon is kapható a Motorola Solutions vállalatok részére kifejlesztett tabletje. Az ET1 kifejezetten a munkahelyi felhasználók részére készült. Ezt szolgálja többek között a robosztus, ütésálló kialakítás, a különböző extrém környezeti hatásoknak, így a magas páratartalomnak, a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak és a vibrációnak történő ellenállás, valamint a folyamatos használatot megkönnyítő technikai és ergonómiai kialakítás.

 

et1 tablet dramatic black.thumbnail2012 első negyedévében már itthon is kapható a Motorola Solutions vállalatok részére kifejlesztett tabletje. Az ET1 kifejezetten a munkahelyi felhasználók részére készült. Ezt szolgálja többek között a robosztus, ütésálló kialakítás, a különböző extrém környezeti hatásoknak, így a magas páratartalomnak, a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak és a vibrációnak történő ellenállás, valamint a folyamatos használatot megkönnyítő technikai és ergonómiai kialakítás.

 

"MInden kutatás azt bizonyítja, hogy a tabletek a vállalati mobil stratégiák részét alkotják. Éppen ezért nem divatterméket dobtunk a piacra, hanem nélkülözhetetlen munkahelyi eszközt." – mondta Bogdán Imre, a Motorola Solutions ügyvezető igazgatója. "Meggyőződésünk, hogy akár a gyártásban zajló folyamatok gyártósor melletti ellenőrzéséről, akár targoncán végzett raktári munkáról, akár egy kiskereskedő esetében a beérkező áru átvételéről vagy az árukészlet azonnali ellenőrzéséről van szó, az ET1 villámgyorsan pótolhatatlan eszközzé válik."

 

A Motorola Solutions a termék perspektivikus piacait elsősorban a gyártás, a kiskereskedelem, az egészségügy valamint a vendéglátás területén látja.  Ezek azok a területek, ahol a nagyméretű, 7 colos képernyő, az átlagosnál jóval vastagabb, karcolás- és ütésvédett kijelző, a leejtésből fakadó sérülés elleni védelem, a zaj- és porszennyezett környezet hatásainak kiküszöbölése vagy az akkumulátor gyors és egyszerű cserélhetősége különösen fontos. Egy-egy eszközt a saját jelszó beállítását követően többen is használhatnak, Ugyanakkor a tablet kialakítása, alkalmazásfejlesztői háttere és variálhatósága az egyedi igényeknek megfelelő kialakítást szolgálja. A Motorola Solutions ET1 tabletjéhez igény szerint további vonalkód- és mágnescsík leolvasót, mobil nyomtatót lehet csatlakoztatni, a későbbiekben pedig a várható fejlesztések révén további bővítés is lehetővé válik.

 

"Tabletet ma már mindenki gyárt, csak éppen nem mindegy, hogy milyet." – vélte Bogdán Imre. "Az ET1 azoknak a vállalatoknak szól, akik tartós, biztonságos, könnyen kezelhető és folyamatos használatra szóló tabletet keresnek. Olyat, amelyik a legnehezebb pillanatokban sem hagyják cserben a felhasználót és amelyekre hosszú távon számítani lehet."

 et1 tablet front.thumbnail

 

Legfontosabb technikai jellemzők

 

– 630 gramm össztömeg

– 7 colos, 1024×600 pixeles felbontású, többérintéses kijelző

– Gorilla Glass kijelzővédelem, az átlagos eszközökhöz képest 30 százalékkal vastagabb kialakítással

– 1 GB RAM 4 GB-nyi Flash tárolóval, illetve 4 GB-nyi microSD-vel (32 GB-ig bővíthető)

– hátsó és első kamera, videorögzítés

– 802.11a/b/g/n WLAN csatlakozás, beépített GPS modul, Bluetooth 2.1 EDR

– két USB és egy HDMI port

– 4620 mAh lítium-ionos akkumulátor, hot-swap cserélhetőséggel

– Android 2.3.4 operációs rendszer

 

 

http://www.motorola.com/Business/US-EN/Business+Product+and+Services/Tablets/ET1+Enterprise+Tablet

http://www.motorola.com/Business/US-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.