2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

UFO-t fotózott a Curiosity a Marson

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64009"> </a></span><a href="/node/64009"></a><a href="/node/64013"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/cur_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="70" /></a>Ha ez a videót a Földön vették volna fel, akkor nyugodtan mondhattuk volna: repülőgépet filmeztek le. Itt azonban a Marson vagyunk. Itt az egyik felvételsoron két/négy objektumot látunk keresztül repülni az égen. <strong>(Képeket lásd a hivatkozott linkeken, valamint az azokból összeállított videót is!)</strong></p> <p> 

 cur 0.thumbnailHa ez a videót a Földön vették volna fel, akkor nyugodtan mondhattuk volna: repülőgépet filmeztek le. Itt azonban a Marson vagyunk. Itt az egyik felvételsoron két/négy objektumot látunk keresztül repülni az égen. (Képeket lásd a hivatkozott linkeken, valamint az azokból összeállított videót is!)

 

 cur 0.thumbnailHa ez a videót a Földön vették volna fel, akkor nyugodtan mondhattuk volna: repülőgépet filmeztek le. Itt azonban a Marson vagyunk. Itt az egyik felvételsoron két/négy objektumot látunk keresztül repülni az égen. (Képeket lásd a hivatkozott linkeken, valamint az azokból összeállított videót is!)

 

Egyelőre rejtély minden. A NASA szerint nem a saját repülőeszközük és nem műholdjuk.  Ha nem az akkor mi? Nem tűnik műterméknek!

 

Video: hamis színes feldolgozás animációban:

http://www.youtube.com/watch?v=_y8SAlmCF7A

 

Az eredeti NASA video: Kapcsolj nagy felbontásba, mert kicsik az objektumok. Fekete fehér felvétel:

http://www.youtube.com/watch?v=o3UA-2jmBIA

 

 

Magyar cikk:

http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=133

 

http://hirek.ma/hirek/ufot-latott-a-marson-a-curiosity-videoval

 

http://borsonline.hu/20120826_rejtelyes_kepek_erkeznek_a_marsrol__fotok

A jelenségről a következő publikációk jelentek meg – ott további képeket és videót találhatunk:

 

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2192008/Are-Martian-overlords—just-dead-pixels-camera-Images-beamed-Curiosity-lead-talk-UFOs-Mars.html?ito=feeds-newsxml

 

http://www.space.com/17283-mars-photos-ufos-curiosity-rover.html

 

http://www.deccanchronicle.com/channels/sci-tech/space/curiosity-spots-mysterious-ufo-zooming-across-mars-horizon-660

 

http://gizmodo.com/5936653/has-curiosity-captured-ufo-images-on-mars-you-get-one-guess

 

http://digitaljournal.com/article/331391

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.