2024.április.30. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

8 éves a Premier Outlets Center

3 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64917"><img class="image image-preview" src="/files/images/pec.preview.jpg" border="0" width="289" height="223" /></a></span>A Premier Outlets Center 8. születésnapja remek alkalmat kínál egy jó hétvégi programra, a közös ünneplésre 2012. október 13-án és 14-én: ingyenes gyermek- és felnőtt programok, nyereményjátékok, találkozás olimpikonokkal, valamint jelentős kedvezmények várják az érdeklődőket.

pec.previewA Premier Outlets Center 8. születésnapja remek alkalmat kínál egy jó hétvégi programra, a közös ünneplésre 2012. október 13-án és 14-én: ingyenes gyermek- és felnőtt programok, nyereményjátékok, találkozás olimpikonokkal, valamint jelentős kedvezmények várják az érdeklődőket.

pec.previewA Premier Outlets Center 8. születésnapja remek alkalmat kínál egy jó hétvégi programra, a közös ünneplésre 2012. október 13-án és 14-én: ingyenes gyermek- és felnőtt programok, nyereményjátékok, találkozás olimpikonokkal, valamint jelentős kedvezmények várják az érdeklődőket.

A Premier Outlets Center fennállásának 8. évfordulóján kétnapos fesztivállal ünnepel. Az esemény mindkét napján 10 órától este 8 óráig várja az outlet központ a látogatókat, számos ingyenes programot kínálva.

A szombati nap fénypontjaként este 5 és 6 óra között a Juventus rádió sátrában olimpikonok – Szilágyi Áron aranyérmes vívó, Sors Tamás aranyérmes paralimpikon, Lőrincz Tamás olimpiai ezüstérmes birkózó, Módos Péter olimpiai bronzérmes birkózó, valamint Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes judós – dedikálnak, de lehetőség lesz közös fotó készítésére is, valamint sor kerül egy Suzuki Splash gépkocsi kisorsolására, szintén az olimpikonok részvételével.

A Juventus rádió további érdekes programja a Dalbajnokság legsikeresebb magyar előadójának este 7 órakor kezdődő koncertje, amelyet – gondolva az időjárásra is – fedett sátorban tartanak a szervezők.

Azonban a család minden tagja találhat vonzó programot a két napos rendezvény kínálatában: szombaton autókiállítással és tesztvezetéssel várják a látogatókat. Mindkét napon nyitva áll a Szépség Sarok, ahol beauty smink, frizura, arcpakolás, lakkozás, masszázs és divatfotó készítésre nyílik lehetőség. A gyermekek körében minden bizonnyal népszerűek lesznek a sportprogramok – az ugrálóvár, a góllövés, a teniszezés, a golf és a wakeboard -, valamint a lufihajtogatás és az arcfestés.

Az ínyencek sem maradnak program nélkül: valódi kézműves ételek és italok lesznek kaphatók, többek között sajtkülönlegességek, kolbászok, sonkák, olajok, kézműves csokoládék, mézek és lekvárok.

„Rendezvényünkkel az outlet központ 8. születésnapját ünnepeljük. Szeretnénk látogatóinknak és vásárlóinknak ezzel a rendezvénnyel is megköszönni, hogy megkedvelték az outlet típusú vásárlási formát, amely legalább 30-70%-os kedvezményt biztosít.

 

 

 

De a születésnapi hétvégén még ezen felül is jelentős kedvezményeket kínálnak boltjaink." – mondta Imre Csaba Center Igazgató.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek, az egyes boltok által kínált vásárlási kedvezmények a http://www.premieroutlets.hu/events.aspx weboldalon olvashatók.

A Premier Outlets Center 2004-ben kezdte meg működését Biatorbágyon, az M1 és M0 autópályák csomópontjánál. Az outlet központ a kezdetektől fogva valódi világmárkák termékeit teszi elérhetővé az eredeti, azaz kiskereskedelminél lényegesen alacsonyabb árakon, minimum 30, de akár 70% kedvezménnyel is.

A Premier Outlets Center a megnyitása óta több ütemben bővült, jelenleg 10 hektárnyi területen működik, mindennapos nyitva tartással, bevásárlófalu-elrendezéssel, a vásárlókat segítő átlátható szerkezettel és éttermekkel. A Premier Outlets Center közel 90 üzletnek, több száz divatmárkának ad otthont, és 1780 ingyenes parkolóhelyet biztosít a látogatóknak. A társaság piacvezető az outlet értékesítés területén Magyarországon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.