2024.március.03. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyedülálló szolgáltatáscsomaggal robbantja a piacot a Vodafone

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64915"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image13_48.jpg" border="0" width="438" height="344" /></a></span><em>Végtelen belföldi beszélgetés és üzenetküldés kizárólag a Vodafone-nál. </em><em>A Vodafone egyedülálló szolgáltatáscsomagjai felforgatják a telekommunikációs piacot. A Vodafone RED Standard és Vodafone RED Super hazánkban először nyújtanak valóban korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldést, akár 4GB-nyi mobilinternetet, valamint számos extra szolgáltatást a lakossági előfizetőknek. </em></p> <p><em> </em>

image13 48Végtelen belföldi beszélgetés és üzenetküldés kizárólag a Vodafone-nál. A Vodafone egyedülálló szolgáltatáscsomagjai felforgatják a telekommunikációs piacot. A Vodafone RED Standard és Vodafone RED Super hazánkban először nyújtanak valóban korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldést, akár 4GB-nyi mobilinternetet, valamint számos extra szolgáltatást a lakossági előfizetőknek.

 

image13 48Végtelen belföldi beszélgetés és üzenetküldés kizárólag a Vodafone-nál. A Vodafone egyedülálló szolgáltatáscsomagjai felforgatják a telekommunikációs piacot. A Vodafone RED Standard és Vodafone RED Super hazánkban először nyújtanak valóban korlátlan belföldi beszélgetést és üzenetküldést, akár 4GB-nyi mobilinternetet, valamint számos extra szolgáltatást a lakossági előfizetőknek.

 

A világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata, a Vodafone nem véletlenül vált az elmúlt években, évtizedekben az egyik legértékesebb telekommunikációs márkává: szolgáltatásai megtervezésénél és készülékportfoliója kialakításánál mindig messzemenőkig figyelembe vette és veszi ügyfelei igényeit és kívánságait. A dinamikusan növekvő okostelefonosok táborára figyelve hajtotta végre az elmúlt másfél évben nagyszabású hálózatmodernizációját, amelynek során közel 2500 településen lakó 9,5 millió honfitársunk számára vitte el a szélessávú mobilinternetet – köztük olyan területekre is, ahol korábban semmilyen szélessávú – sem vezetékes, sem mobil – internetszolgáltatás nem volt elérhető.

 

A kiváló hálózat azonban önmagában nem elég. Egy kutatás szerint a felhasználók 51%-a úgy gondolja, életük fontos része, hogy olyan szolgáltatásokat és termékeket használjanak, amelyek könnyebbé teszik mindennapjaikat. A kiváló hálózatnak tehát olyan tarifával kell párosulnia, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiaknázzák készülékük minden képességét, amely átlátható és egyszerű, amely minden korábbinál egyszerűbben memorizálható, amelyben nincsenek sávosan változó percdíjak, hálózatonként eltérő árú sms-ek, túlforgalmazási díj, kapcsolási díj vagy tízperces hívásegységek. Ezt a tarifacsaládot alkotta most meg a Vodafone.

 

A Vodafone RED szolgáltatáscsomag gyakorlatilag végtelen, korlátlan mennyiségű beszélgetést és sms-ezést nyújt bármely hálózatba, bármely időszakban, rengeteg internetezést az ország legnagyobb lefedettségű mobiladat-hálózatán, gondtalan külföldi internethasználatot, kedvezményes készülékárakat, és mindezek fölött pedig kiemelt szolgáltatásokat. Minden RED-ügyfél megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban részesül. Telefonjaikat a márkaüzletekben dolgozó Vodafone-szakértők díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha bármilyen segítségre szorulnának mobiljukkal kapcsolatban, legyen szó alkalmazások telepítéséről vagy egyéb problémáról. Emellett soronkívüli kiszolgálásra számíthatnak nemcsak a márkaboltokban, hanem a telefonos ügyfélszolgálaton is, így még az eddigieknél is rövidebb ideig kell várakozniuk.

 

A Vodafone RED Standard tarifa a korlátlan beszélgetésen és sms-ezésen túl 2GB mobilinternetet, alap készülékbiztosítást és állandó segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz két éves hűségnyilatkozat esetén 15 990 forint havidíjért. A szolgáltatás készülékvásárlás nélkül, csupán SIM-kártyával is igénybe vehető, ebben az esetben havidíja 13 990 forint.

 

A fentieken túl a két éves hűségnyilatkozat esetén 21990 forint havidíjért elérhető Vodafone Red Super 4 GB mobilinternetet, egy ráadás, 500 MB mobiladatot magában foglaló SIM-kártyát, prémium készülékbiztosítást és RED Roaming Hetijegyet tartalmaz. A második SIM-kártya kiválóan alkalmazható például egy táblagépben, a prémium készülékbiztosítás lopás esetén is megtéríti az eltűnt telefon árát, a RED Roaming Hetijegy pedig napi 50 MB mobilinternet mellett az EU országaiból, Horvátországból és Törökországból kínál korlátlan és ingyenes hívásindítást és -fogadást hazánkba.

 

Ezek a csomagok a legjobb választást jelentik azon felhasználóknak, akik maximálisan ki akarják használni okostelefonjukat – gyakorlatilag korlátlan lehetőséget nyújtanak számukra, ideális társai az okostelefonos generáció tagjainak.

 

A Vodafone Magyarország működésének három legfontosabb pillére a kiemelkedő lefedettségű és minőségű hálózat, a kiváló szolgáltatások és a nagyszerű ár/érték arány.A forradalmian új Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomagok bevezetésével a harmadik pillértépítjük még erősebbre, amely a szintén ma bevezetett iPhone 5-el párosulva minden bizonnyal számos előfizetőt fog elcsábítani, legyenek bármely mobilszolgáltató ügyfelei" – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

 

További információ a Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard tarifákról a www.vodafone.hu/red

 

 

Vodafone RED Standard

Vodafone RED Super

Beszélgetés és üzenetküldés bármely belföldi hálózatba

Korlátlan

Korlátlan

Mobilinternet

2 GB

4 GB + 500 MB egy második SIM-kártyán

Készülékbiztosítás

Alap

Prémium

Roaming

RED Roaming Hetijegy

Szakértői támogatás

Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt

Ingyenes az előfizetés teljes időtartama alatt

Havidíj

15 990 Ft

Csak SIM-kártya: 13 990 Ft

21 990 Ft

 

Szerkesztőségünk kérdésére elmondták, hogy nem csak új előfizetésként, hanem tarifacsomag módosításként, akár a KKV-k részére is elérhető a tarifacsomag, de azok sem maradnak ki, akik számhordozással érkeznek a Vodafone-hoz és ezt választják. Különben a módósított rendelkezéseknek megfelelően a számhordozás gyorsabb és egyszerűbb, mint korábban volt, és már csak a fogadó felet kell ez ügyben felkeresni.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.