2024.augusztus.25. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fujitsu Forum Europa 2012

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65947"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_11.jpg" border="0" width="297" height="170" /></a></span>Több mint 10 ezer látogatót várnak Európa legnagyobb, egyetlen szállító által szervezett informatikai rendezvényére. Főbb bejelentések: új FlexFrame verzió az SAP környezetek egységes üzemeltetéséhez, személyi felhő a Fujitsutól, forradalmian új X Line asztali termékcsalád és új eszköz az uniós energiaauditok előírásainak teljesítéséhez.

Több mint 10 ezer látogatót várnak Európa legnagyobb, egyetlen szállító által szervezett informatikai rendezvényére. Főbb bejelentések: új FlexFrame verzió az SAP környezetek egységes üzemeltetéséhez, személyi felhő a Fujitsutól, forradalmian új X Line asztali termékcsalád és új eszköz az uniós energiaauditok előírásainak teljesítéséhez.

Több mint 10 ezer látogatót várnak Európa legnagyobb, egyetlen szállító által szervezett informatikai rendezvényére. Főbb bejelentések: új FlexFrame verzió az SAP környezetek egységes üzemeltetéséhez, személyi felhő a Fujitsutól, forradalmian új X Line asztali termékcsalád és új eszköz az uniós energiaauditok előírásainak teljesítéséhez.

A Fujitsu több mint 10 ezer látogatót vár éves szakmai rendezvényére, a november 7-én és 8-án megrendezendő müncheni Fujitsu Fórumra. A „Reshaping ICT, Reshaping Business" mottó jegyében zajló fórum Európa legnagyobb, egyetlen szállító által szervezett infokommunikációs-technológiai rendezvénye és számos stratégiai bejelentés színhelye. A bemutatkozó megoldások között van az adatközpontokba szánt FlexFrame appliance új verziója, a Fujitsu személyifelhő-koncepciója (Fujitsu Personal Cloud), egy PC-kből, vékony kliensekből és kijelzőkből álló innovatív formatervű, új termékcsalád, valamint a Fujitsu felhőalapú eszköze a kötelező uniós energiaauditok előírásainak teljesítéséhez.

 

FlexFrame Orchestrator az egységes SAP környezetek üzemeltetéséhez

A FlexFrame Orchestrator a Fujitsu új adatközpont-felügyeleti megoldása. Az SAP HANA® platform installációira is kiterjeszti az átfogó adatközpont-üzemeltetést, amelybe az erőforrásgazdálkodás, a szolgáltatásmenedzsment, valamint a rendelkezésre állást növelő és a katasztrófa utáni visszaállítást támogató képességek is beletartoznak az SAP alkalmazásokat futtató környezet egészében.  A FlexFrame Orchestrator használói csökkenthetik az SAP HANA installációk komplexitását és költségét a FlexFrame Orchestratorral felügyelt adaptív IT-infrastruktúrákba történő integrálásnak, és ezen keresztül a rugalmasabb, gyorsabb és hibatűrőbb működésnek köszönhetően.

 

A Fujitsu eltörli a FlexFrame hardver- és szoftverkövetelményeire vonatkozó korlátozásokat, így az ügyfelek tanúsítási program keretében, más szállítók jóváhagyott adatközpont-technológiáján is futtathatják a FlexFrame-et.

 

Fujitsu Personal Cloud: zavartalan hozzáférés az üzleti alkalmazásokhoz és adatokhoz

Hamarosan megkezdődik a Fujitsunál a napjaink menedzselt munkahelyeihez képest jelentős megtakarítást ígérő Fujitsu személyi felhő koncepció belső próbaüzeme. A Fujitsu globális felhőplatformján (Fujitsu Global Cloud Platform) zajló próbaüzem során minden felhasználó külön-külön férhet hozzá saját személyi felhőjéhez.

 

A szinte bármilyen, hálózati működésre felkészített eszközről elérhető Fujitsu személyi felhő a hagyományos nagyvállalati környezet és a térben és időben korlátlan üzleti információelérés erősödő trendje közötti szakadékot kívánja áthidalni. Ugyanakkor megtakarítási lehetőséget is kínál az olcsóbb eszközfelügyeletből és biztonságból, valamint az adminisztráció és a karbantartás alacsonyabb állandó költségéből eredően. A Fujitsu a projekt eredményétől függően dönti el, hogy a későbbiekben ügyfelei körében is teszteli-e majd a megoldást.

 

A „többfunkciós" Fujitsu X Line megújítja az asztali eszközök formatervét

Az egységes, stílusos megjelenésű PC-ket, vékony klienseket és kijelzőket tartalmazó X Line innovatív, jövőre felkészített technológiákkal segít a munkahely átformálásán dolgozó vállalatoknak megújítani az asztali számítástechnikát. Az X Line a jövő legalapvetőbb irodai számítástechnikai igényeit állítja a középpontba: az interaktív érintőképernyők használatát, az intelligens együttműködés támogatását, valamint a több platformon és eszközön átívelő, zavartalan felhasználói élményt.

 

Fujitsu Eco Track az uniós energiaauditok gyors és hatékony elvégzéséhez

A felhőalapú Fujitsu Eco Track megoldás a jövő energiaaudit-követelményeinek teljesítéséhez nyújt segítséget az európai vállalatoknak.  A Fujitsu Cloud Store-on keresztül jövő év elejétől elérhető Fujitsu Eco Track használói egyszerűen és költséghatékonyan lebonyolíthatják az EU energiahatékonysági irányelve értelmében hamarosan kötelező energiaauditokat.

 

„Akár átfogó képet kíván kapni a jövő munkahelyéről vagy a felhőt támogató adatközpontról, akár arra kíváncsi, hogyan kamatoztathatja cége jobban a technika vívmányait, a Fujitsu Fórumon megtalálja a választ. Az adatközponttól az asztali környezetig, a helyszíni rendszerektől a felhőig, a támogatástól a kiszervezett rendszerek üzemeltetéséig a Fujitsu Fórum a jelenleg elérhető megoldások legszélesebb körét mutatja be. Az aktuális technológiai kihívások legyőzésén túl a Fujitsu az ICT átformálásában is partnerként segíti ügyfeleit – támogatva ezzel az értékteremtést és felpörgetve az üzleti működést" – nyilatkozta Rod Vawdrey, alelnök, a Fujitsu Ltd. nemzetközi üzleti tevékenységért felelős elnöke.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.