2024.augusztus.25. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3D versenyt hirdet a Leonar3Do

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65994"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image2_379.preview.jpg" border="0" width="466" height="96" /></a></span>A <a href="http://leonar3do.com/hu/">Leonar3Do</a> és a <a href="http://www.mobilweekend.hu/">Mobil Weekend</a> közös rendezvényén 1 millió összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a 3D fejlesztés legjobbjai. A három napos rendezvény a csapatok új oktató programokat fejleszthetnek a Vimensio segítségével.

image2 379.previewA Leonar3Do és a Mobil Weekend közös rendezvényén 1 millió összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a 3D fejlesztés legjobbjai. A három napos rendezvény a csapatok új oktató programokat fejleszthetnek a Vimensio segítségével.

image2 379.previewA Leonar3Do és a Mobil Weekend közös rendezvényén 1 millió összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a 3D fejlesztés legjobbjai. A három napos rendezvény a csapatok új oktató programokat fejleszthetnek a Vimensio segítségével.

Egy egész hétvégét tölthetnek együtt a 3D fejlesztés rajongói a Budapesti Kommunikációs Főiskolán rendezett nonstop fejlesztői versenyen. Legalább 10 csapat mérheti össze tudását a Leonar3Do legújabb fejlesztői programjának a Vimensionak bevezetését támogató Mobil Weekend novemberi rendezvényén.

A Vimensio Mobil Weekend néven meghirdetett versenyen a feladat olyan edukációs programok lefejlesztése, amelyeket később különböző felsőoktatási intézmények használhatnak demonstrációs céllal.

A szervezők olyanok jelentkezését is várják, akik nem rendelkeznek sok éves gyakorlattal a 3D programok használata terén, ugyanis a Vimensio olyan szoftver, amely programozói tudás nélkül teszi lehetővé új szoftverek létrehozását. A használata viszonylag rövid idő alatt elsajátítható, így a résztvevők egy egynapos képzést követően képesek lesznek új szoftvert fejleszteni.

Az eseményt egy ötletverseny előzi meg. A legjobb ötletek a rendezvényen kerülnek megvalósításra. A versenyzők munkáját az egész hétvégén szakavatott mentorok támogatják, és az eredményről szakmai zsűri dönt.

A Leonar3Do a résztvevőknek nem csak a győzteseket jutalmazza a meghirdetett 1milliós összdíjazással, a legjobb versenyzők oklevelet kapnak, amely igazolja a 3D szoftverfejlesztés terén megszerzett tudásukat.

Az esemény három napja alatt a résztvevők és az érdeklődők előadások is hallgathatnak a 3D technológiát érintő témákban.

A verseny szabályait és további részleteket a Mobil Weekend weboldalán, illetve Facebook rajongói oldalán találhatnak az érdeklődők.

A rendezvény időpontja: 2012. november. 22-24

Helyszín: Budapest Kommunikációs Főiskola, Rózsa utcai Campus

További információ: 
http://www.mobilweekend.hu/

kontakt :
Baranyi Gergő
mobil : 06 70 / 469 9970
email: gergo.baranyi@sponsorelation.hu

A Vimensio Leonar3Do  technológiára épülő 3D VR alkalmazás. Jelenleg pre-release állapotban van, a nagyközönség előtt 2013. januárjában a CES-en mutatkozik be. A magyar fejlesztői közönségnek, a nyilvános bemutatkozás előtt, a Vimensio Mobil Weekenden lehetősége nyílik arra, hogy élesben is kipróbálhassa az alkalmazást.

A Leonar3Do a világon az első komplex virtuális valóság-termék, amellyel egy hagyományos személyi számítógépet is komplett interaktív 3D-s konfigurációvá alakíthatunk át. A monitoron elhelyezett szenzorok érzékelik a háromdimenziós szemüveg és egér helyzetét, így mindig a felhasználó fejpozíciójához megfelelő, valós benyomást keltő kép keletkezik. A termék segítségével gyakorlatilag a monitor előtti térben lehet például rajzolni, tervezni, képekkel tudunk interakcióba lépni, hiszen térbeli kiterjedést kapnak.

A Mobil Weekend Magyarország egyetlen 3 napos nonstop mobilfejlesztői versenye. A versenyt a budapesti helyszíne mellett tavasszal a Miskolci Egyetemen is sikeresen szervezték meg. A három nap alatt a résztvevő 8-10 csapat egy ötlet verseny legjobbjaiból kiválasztott témát valósíthat meg. A verseny végén egy a legnagyobb telekommunikációs vállalatok szakemberei, kockázati befektetők és egyéb szakemberekből álló zsűri választja ki a legjobb munkákat.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.