2024.július.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Mi inspirálja Önt ma?

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/66117"><img class="image image-preview" src="/files/images/kreate.jpg" border="0" width="242" height="242" /></a></span><em> </em>Új kezdeményezés köti össze a különböző országokban élőket, kultúrájuktól és anyanyelvüktől függetlenül, hiszen az alkotókedv csupán inspiráció kérdése. <a href="http://www.liveinspire.com/">www.liveinspire.com</a></p> <p> 

kreate Új kezdeményezés köti össze a különböző országokban élőket, kultúrájuktól és anyanyelvüktől függetlenül, hiszen az alkotókedv csupán inspiráció kérdése. www.liveinspire.com

 

kreate Új kezdeményezés köti össze a különböző országokban élőket, kultúrájuktól és anyanyelvüktől függetlenül, hiszen az alkotókedv csupán inspiráció kérdése. www.liveinspire.com

 

Az Intesa Sanpaolo Csoport, a „Live Inspire" fotópályázat után új versenyt hirdetett, melyre meghívja a magyar felhasználókat is. A kampány újabb szakaszának célja: létrehozni a világ leghosszabb inspirációs láncát! Hogyan? A korábban is használt www.liveinspire.com oldalon feltölthető fényképből elkészíthetjük saját avatarunkat, egy arcképünkkel ellátott figurát, melyhez testet és öltözetet, hajat, valamint kiegészítőket választhatunk. Ez már önmagában igen szórakoztató, az viszont valóban inspiráló, hogy így csatlakozhatunk több ezer ember közé, akik virtuálisan, kéz a kézben, az Inspire Lánc tagjaiként készülhetnek a rekord felállítására! A virtuális lánchoz való csatlakozásra február 8-ig van lehetősége mindenkinek.

 

Az oldalhoz való csatlakozás mellett a résztvevők egyúttal egy versenyen is részt vesznek, melynek fődíja egy vadonatúj iPad 3-as készülék, amelyet a felhasználó virtuális figuráját hordozó, személyre szabott matricával látunk el. A résztvevők minél több barátot invitálnak a felületre, annál több pontot szerezhetnek, hogy megnyerjék a fődíjat.

 

A játék ideje alatt a résztvevőknek akár hétszer is alkalma lesz hazavinni a nyereményt. A kezdeményezés ugyanis 15 naponként újra indul, így az Intesa Sanpaolo Csoport összesen hét darab iPad 3-ast adhat majd át a nyerteseknek. A nyereményekért folyó versenyek kezdő időpontjai az alábbiak lesznek:

 

  • 2012. november 16.
  • 2012. november 30.
  • 2012. december 14.
  • 2012. december 28.
  • 2013. január 11.
  • 2013. január 25.
  • 2013. február 8.

 

Annak, aki részt kíván venni az „Inspire lánc" elnevezésű versenyen, annyi a feladata, hogy regisztráljon a www.liveinspire.com oldalon, vagy ha már korábban részt vett a „Live Inspire" fotópályázatán, lépjen be a weboldalra személyes fiókján keresztül.

 

Az Intesa Sanpaolo Csoport ezzel a játékkal támogatja új, INSPIRE elnevezésű hitelkártyájának sikeres bevezetését, amely a Csoport tizenkét országban található leánybankjainak több mint 9000 ATM-jénél biztosít ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget.

 

A verseny tizenegy különböző országban indult el, így valóban inspiráló, nemzetközi kezdeményezéssé vált: Magyarország mellett Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Albániában, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Ukrajnában és Egyiptomban is fut, amely országokban az Intesa Sanpaolo Csoport helyi leányvállalatain keresztül folytatja tevékenységét.

 

A „Live Inspire" Facebook rajongói oldalon (www.facebook.com/live.inspire) keresztül ­­- amelyre már több mint 116.158 rajongó regisztrált – a felhasználók folyamatosan tájékozódhatnak az extra pontszerzési lehetőségekről és természetesen arról is, hogy kik nyerték meg a hét iPad 3-as egyikét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.