2024.augusztus.26. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

130 autóipari szakember vett részt a hagyományos MAJOSZ-HITA őszi beszállítói fórumon

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/66364"><img class="image image-preview" src="/files/images/100_5929.jpg" border="0" width="486" height="364" /></a></span>A Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) együttműködési megállapodásának keretében 2012. november 20-án került megrendezésre a hagyományos őszi autóipari beszállítói fórum a HUNGEXPO Kerámia termében.

100 5929A Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) együttműködési megállapodásának keretében 2012. november 20-án került megrendezésre a hagyományos őszi autóipari beszállítói fórum a HUNGEXPO Kerámia termében.

100 5929A Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) együttműködési megállapodásának keretében 2012. november 20-án került megrendezésre a hagyományos őszi autóipari beszállítói fórum a HUNGEXPO Kerámia termében.

A rangos eseményre a Magyar SUZUKI Zrt., továbbá nyolc Magyarországon működő multinacionális, elsőkörös autóipari beszállító delegálta beszerzőit.

A SUZUKI és a Tier1-es cégek által megadott előzetes igények alapján a MAJOSZ és a HITA célzottan választotta ki a meghívottak körét. Az alapos előkészítésnek köszönhetően a rendezvényen 110 cég 130 képviselője folytatott tárgyalásokat a beszerzőkkel.

A sikeresen bemutatkozott cégeket a beszerzők auditálják, majd ajánlati felhívásokat küldenek részükre, felmérve versenyképességüket. A rendezvényt kiállítás kísérte, ahol hat MAJOSZ pártoló tag mutatta be szolgáltatásait.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal Befektetésösztönzési főosztálya keretében működő Beszállítói osztály kettős feladatot lát el: egyrészt az új beszállítók iránt érdeklődő autógyárak és elsőkörös beszállítóik részére kvalifikált, megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel és referenciákkal rendelkező vállalkozásokat ajánl, másrészt közvetíti a hazai KKV-k részére a multinacionális cégek elvárásait. A HITA Beszállítói Osztálya üzletember-találkozókat, továbbképzéseket szervez és szakmai fórumok, valamint road-show-k keretében tájékoztatja a beszállítókat az ágazat helyzetéről, valamint a pályázati lehetőségekről.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.