2024.augusztus.26. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új üzleti táblagép a HP-tól

8 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/66801"><img class="image image-preview" src="/files/images/EliteBook%20Revolve.jpeg" border="0" width="276" height="234" /></a></span>A HP új generációs hibrid táblagéppel, a <a href="http://www.hp.com/go/newpcs">HP EliteBook Revolve</a> modellel bővíti üzleti táblagép-kínálatát. A notebook a kijelző lehajtásával mobil táblagéppé változik, érintőképernyője pedig elforgatható, hogy a felhasználók megoszthassák munkájukat kollégáikkal.</p> <p> 

elitebook%20revolveA HP új generációs hibrid táblagéppel, a HP EliteBook Revolve modellel bővíti üzleti táblagép-kínálatát. A notebook a kijelző lehajtásával mobil táblagéppé változik, érintőképernyője pedig elforgatható, hogy a felhasználók megoszthassák munkájukat kollégáikkal.

 

elitebook%20revolveA HP új generációs hibrid táblagéppel, a HP EliteBook Revolve modellel bővíti üzleti táblagép-kínálatát. A notebook a kijelző lehajtásával mobil táblagéppé változik, érintőképernyője pedig elforgatható, hogy a felhasználók megoszthassák munkájukat kollégáikkal.

 

A HP EliteBook Revolve hibrid táblagép egyetlen mozdulattal átalakítható, így minden igényre kiváló számítástechnikai megoldást kínál. Olyan vállalati és kormányzati vevők számára tervezték, akik egyszerre szeretnének ultravékony notebookot és érintőképernyős táblagépet használni. A legújabb, harmadik generációs Intel® CoreTM processzorokkal szállított, a Windows® 8-hoz(1) optimalizált HP EliteBook Revolve egy teljes értékű mobilszámítógép elképesztő teljesítményét és látványát nyújtja, ugyanakkor rugalmasan, gyorsan nagyfelbontású (HD)(2) érintőképernyővel felszerelt táblagéppé alakítható.

 

A HP egy új, egyszerre több táblagéppel használható töltőállomást is bemutatott. A HP Multi-Tablet Charging Module(3) akár 10 táblagép gyors, egyszerű töltését és tárolását is lehetővé teszi, egyetlen konnektorról. A modul sokféle munkahelyi környezetben ideális megoldás lehet. A csatlakoztatott táblagépek biztonságosan rögzíthetőek, a hátrahajtható ajtókat kulcsos zár védi.

 

"A dolgozók olyan számítógépet szeretnének, amelyik a munkájukhoz hasonlóan működik: rugalmasan képes alkalmazkodni bármilyen helyzethez," mondta Gerwald van der Gijp, a HP Személyi Számítógépek Üzletágának üzleti termékeiért felelős EMEA regionális igazgatója. "A HP elkötelezett amellett, hogy Elite táblagépeinkkel kielégítsük vevőink munkatársainak igényeit, növeljük termelékenységüket, méghozzá olyan eszközökkel, amelyeket büszkén visznek bárhová magukkal. Ugyanakkor nem feledkezünk meg azokról a nagyvállalati szolgáltatásokról és védelmi megoldásokról sem, amelyek megkönnyítik az IT-szakemberek munkáját."

 

A HP EliteBook Revolve-ot napjaink pörgős nagyvállalati munkahelyeihez tervezték. Az érintőképernyő elforgatásával a felhasználók megmutathatják munkájukat kollégáiknak, ügyfeleiknek, lehajtásával pedig ultra mobil táblagéppé alakíthatják a készüléket. A HP hibrid táblagépeinek kilencedik generációját képviselő eszközben mindent megtalálunk, ami  a hatékony munkavégzéshez szükséges:

  • A legújabb Intel processzorokon futó Windows 7 Pro vagy Windows 8 Pro operációs rendszer egyszerre kínálja a megszokott PC felhasználói élményt és a természetes multitouch érintésvezérlést.
  • A 29 centiméteres (11,6 hüvelykes) HD(3) kijelzőt alig 1.4 kg súlyú(4) készülékbe építették, amely egyszerre kínálja a korlátlan mobilitás szabadságát és a megfelelő teljesítményt.
  • A képernyő orientációjának, fényerejének és más jellemzőinek automatikus módosítása, valamint teljes méretű, megvilágított billentyűzet és külön megvásárolható toll.
  • A 720p felbontású HD4 kamera, a két mikrofon, a DTS Studio Sound és az előre telepített CyberLink YouCam alkalmazás segítségével egyszerűen videokonferenciázhatunk és készíthetünk HD webes videókat.
  • Prémium anyagok: tartós, karcálló Corning Gorilla® Glass® 2 képernyő és magnézium ház.
  • Nagyvállalati szintű dokkolási képességeivel egyszerűen csatlakoztatható külső monitorhoz, billentyűzethez, egérhez, további csatlakozókhoz vagy nyomtatóhoz.(2)
  • A 3G mobilinternet,(5) USB 3.0, DisplayPort és biztonságos NFC(6) kapcsolódási lehetőségekkel egyszerűen, biztonságosan, bárhol(7) hozzáférhetünk irodai alkalmazásainkhoz, a készülék az irodában is nagyvállalati szintű, egységes dokkolási lehetőséget kínál.
  • Nagyvállalati szintű alkatrészek és akár 256 GB kapacitású SSD (szilárdtest) meghajtó Intel Rapid Start technológiával,(8) így a meghajtó akár 5 ezredmásodperc alatt munkára kész.(9)

 

A többi HP EliteBookhoz hasonlóan a HP Revolve is tartalmazza a biztonságos rendszerbe állításhoz és nagyvállalati felügyelethez szükséges eszközöket, funkciókat: 

  • Az olyan nagyvállalati IT eszközök, mint az Active Directory doménbe léptetés, a PXE boot támogatás és a HP Client Management megoldások biztonságos hálózatba kapcsolást és a hatékony eszközflotta-felügyeletet kínálnak.
  • A HP Client Security(10) minden szinten védelmet kínál: a HP BIOS Protection megoldás, a Microsoft Defender(11) vagy Microsoft Security Essentials szoftver; az adattitkosítást garantáló beágyazott, minősített TPM biztonsági chip; valamint a négy éves HP Absolute Data Protect segít megvédeni az eszközt, a tárolt adatokat és a felhasználói azonosítókat.
  • A HP Global Series és a HP Custom Integration Services szolgáltatásokkal akár egy világméretű nagyvállalat is egyszerűen, a globális konfigurációnak megfelelően rendszerbe állíthatja a készüléket, valamint testre szabhatja egyes jellemzőit (pl. vállalati embléma).
  • Közvetlenül, driverek telepítése nélkül nyomtathat bármely ePrint technológiával felszerelt HP nyomtatóra vagy hálózati HP nyomtatóra. A HP ePrint szoftver(12) használatával a felhasználók távolról is nyomtathatnak több mint 24 000 nyilvános helyen, pl. szállodákban vagy üzleti szolgáltatóknál.(13)

 

Idén októberben a HP bemutatta első nagyvállalati táblagépét, a HP ElitePad-et, amelyet a kezdetektől arra terveztek, hogy mindenben kielégítse a nagyvállalati vevők szerteágazó igényeit. A HP ElitePad bevezetésével egyedülálló, a termelékenységet növelő kiegészítők széles portfóliója is elérhetővé vált, köztük a HP ElitePad Smart Jacket(2) tokok.

 

A portfólió új tagja a HP Multi-Tablet Charging Module,(2) amellyel a felhasználók munkakörnyezete rendezettebb lehet, például a nővérek asztalai vagy tantermek, a táblagépek pedig mindig feltöltve és biztonságban tárolhatók. A modul bármely, legfeljebb  25 cm (10,1 hüvelyk) képátlójú  táblagéppel kompatibilis, de különösen alkalmas a HP ElitePad és a HP ENVY x2 (augusztus 30-án bejelentett), táblagépként is használható notebook töltésére és tárolására – akár önmagában, akár HP Smart Jackettel vagy billentyűzettel használják. A praktikus, egymásra rögzíthető formatervnek köszönhetően egyszerre akár két Multi-Tablet Charging Module-t is tölthetünk, az egyedülálló kábelvezető rendszerrel könnyen felszerelhetjük, és többé nem lesz rá gondunk.

 

A HP EliteBook Revolve várhatóan 2013 márciusától lesz rendelhető az EMEA régióban. A termék árát a bevezetéshez közelebbi időpontban jelentik majd be.

 

A HP Multi-Tablet Charging Module várhatóan 2013 márciusától lesz megvásárolható a régióban, 499 eurós ajánlott végfelhasználói áron.(14)

(1)  Nem minden funkció elérhető a Windows 8 minden verziójában. A Windows 8 teljes funkcionalitása érdekében egyes rendszereknél frissített és/vagy külön megvásárolható hardvereszközökre, driverekre és/vagy szoftverekre lehet szükség. Részletek: www.microsoft.com.

(2)  A HD felbontáshoz HD tartalomra van szükség.

(3)  Külön vagy opcióként megvásárolható.

(4)  A prototípus megközelítő alaptömege, a végleges termék esetében eltérhet. A teljes vastagság becsült értéke 22,4 mm a termék legvékonyabb pontján.

(5)  A mobil szélessávú Internet-eléréshez külön megvásárolt előfizetés szükséges. A szolgáltatás elérhetőségéről és a lefedettségről érdeklődjön szolgáltatójánál.

(6)  Nem tartalmazza a külön megvásárolható NFC szoftvert. Internet-hozzáférést igényel.

(7)  Internet-hozzáférést igényel.

(8)  Kompatibilis Intel Core processzort, Intel Rapid Start szoftvert és BIOS frissítést, valamint opcionális Solid State Drive (SSD) meghajtót vagy mSATA flash cache modult igényel. Az érték a konfigurációtól függően eltérhet.

(9)  PCMark tesztelés alapján. Az érték a konfigurációtól függően eltérhet.

(10)                Windows 8 operációs rendszert és első alkalommal felhasználói beállítást igényel.

(11)                A frissítésekhez jóváhagyás és internet-hozzáférés szükséges.

(12)                Internet-hozzáférést igényel egy HP webes nyomtatóhoz, valamint HP ePrint fiók is szükséges (a kompatibilis nyomtatók, támogatott dokumentum- és képtípusok listája, illetve további részletek a HP ePrintről: at www.hp.com/go/eprintcenter). Opcionális mobil szélessávú modult igényel. A mobil szélessávú Internet-eléréshez külön megvásárolt előfizetés szükséges. A szolgáltatás elérhetőségéről és a lefedettségről érdeklődjön szolgáltatójánál. Külön megvásárolt adatátviteli csomag vagy adatátviteli díj megfizetését igényelheti. A nyomtatás időigénye és az adatátvitel sebessége eltérhet.

(13)                A HP ePrint szolgáltatás a nyilvános HP Public Print helyszíneken való használata internet- és email-eléréssel rendelkező okostelefont vagy táblagépet, külön megvásárolt vezeték nélküli internet-szolgáltatást, valamint a HP ePrint vagy HP ePrint szoftver használatát igényli. A nyomtatás elérhetősége és költsége szolgáltatónként eltérő. A kompatibilis okostelefon és táblagép operációs rendszerek listája a www.hp.com/go/eprintmobile címen elérhető.

(14)                Becsült kiskereskedelmi ár, a tényleges ár eltérhet.

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.