2024.augusztus.26. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2012. december 9., vasárnap 10-20 óráig Karácsony másként!

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> <p class="Nincstrkz"><span class="inline inline-left"><a href="/node/66892"><img class="image image-_original" src="/files/images/640_21.jpg" border="0" width="443" height="440" /></a></span><span style="font-size: 12pt; font-family: 'Times New Roman'">A Kreatim 2012-es Karácsonyi vásárát az újonnan megnyitott Átrium Film- Színházban rendezik meg. Budapest egyik legszebb art deco stílusú csarnokában több mint 50 művésszel és a megszokott Kreatim minőséggel várják a közönséget. Garantáltan giccsmentes karácsony.</span></p> <p class="Nincstrkz"><span style="font-size: 12pt; font-family: 'Times New Roman'"> </span>

640 21A Kreatim 2012-es Karácsonyi vásárát az újonnan megnyitott Átrium Film- Színházban rendezik meg. Budapest egyik legszebb art deco stílusú csarnokában több mint 50 művésszel és a megszokott Kreatim minőséggel várják a közönséget. Garantáltan giccsmentes karácsony.

 

640 21A Kreatim 2012-es Karácsonyi vásárát az újonnan megnyitott Átrium Film- Színházban rendezik meg. Budapest egyik legszebb art deco stílusú csarnokában több mint 50 művésszel és a megszokott Kreatim minőséggel várják a közönséget. Garantáltan giccsmentes karácsony.

 

Ez a Kreatim vásár mindenkit hív, aki rettegve gondol a karácsonyi vásárlásra, akinek nincs ötlete/ideje/kedve boltról boltra járkálni, majd végül valami drága vacakkal hazatérni. Töretlenül higgyünk abban, hogy a feliratos bögrék és hightech kütyük világán túl léteznek igényes ajándékok, ráadásul elérhető áron.

Emlékezetes ajándékok?

Keresse a tanácsadókat, akik megtalálják a legjobb ajándékot! Ha valamire már nem jutott pénze, térj be a Random Varrodába, ahol egyedi öltözékeket tervezhet és alkothat.

 

Karácsonykor mindig a tárgyak kapják a főszerepet, hiszen szeretetünk jelképeiként kerülnek a karácsonyfa alá. A Kreatim művészei és kreatív alkotói mindennapjaikat tárgyak alkotásával és a róluk való gondolkodással töltik, hogy a legnagyobb odafigyeléssel, a legjobb minőségben tudjanak a mindig megújuló igényeknek megfelelni. Szeretettel és odafigyeléssel készülnek a ruhák, táskák, meleg kesztyűk, játékok, ékszerek így ez a szeretet is átsugárzik az ajándékokon.

 

A már hagyománnyá vált Trendalapozó programot ebben az évben a DIY szellemében rendezik meg, ahol olyan ajándékokat készíthetnek a látogatók, amelyek igazán fontosak a számukra, de nem tudnak pénzt áldozni rá.  Emellett a Random Varroda is nyitva áll a kreatívan alkotni vágyók előtt, ahol nem csak ruhákat alakítanak át, hanem az ünnep alkalmából egyedi textiljátékok készítésére is van lehetőség a legkisebbek és a legnagyobbak  számára is!

 

Az új helyszín új programot is kínál, hiszen először rendeznek Design slam poetry eseményt, ahol a művészek és a látogatók is elmesélhetik saját élményeiket és gondolataikat a (ajándék)tárgyakról.

16-18 óráig várják kedves Olvasóinkat egy rendhagyó design slam poetryre.

Úgy tűnik, hogy a tárgyakról való gondolkodás és a róluk való beszélgetés új közösségi formát alakít ki, ami segít közelebb kerülni a saját korunk és környezetünk megismeréséhez és ennek legjobb helye egy olyan vásár, ahol a művészek tudják a legtöbbet a tárgyak születéséről és életéről. Azonban mindenkinek vannak tárgyakkal, ajándékokkal kapcsolatos élményei, amiket most megoszthat másokkal is.

 

Az Átrium Film- Színházban december 9-én Budapest legelegánsabb helyén a legnyitottabb, legmesélősebb, legcsaládiasabb iparművészeti és design vásárt rendezik, ahol azon kívül, hogy várják a vásárlókat, a mindenki számára legfontosabbakat is meg lehet találni: az odafigyelést és a szeretetet és az alkotók iránti tiszteletet, amellyel a vásárokat szervezik! Mindenkinek tudnak olyan személyes ajándékot találni, vagy csinálni, ami emlékezetessé teszi ezt a karácsonyt is az egész család számára.

 

További programok: DIY trendalapozó – Amire már nincs pénzed!, Random Varroda,  Gerilla kötés, 16-18 óráig Emlékezetes ajándékok.

 

Ha az Átrium felé jár, ne szalassza el a Gerilla kötöde újragondolt lámpaoszlopát sem…

 

A belépés ingyenes!

Átrium Film-Színház

1024 Budapest, Margit krt. 55. 

Megközelítés: 4-6. villamos Mechwart ligeti megállójánál

 

facebook.com/kreatimdesign

www.keratim.blog.hu

 

Lantai József

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.