2024.július.26. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Felkészült a karácsonyra a Panasonic — Több terméknél is hosszabb jótállást vállal az előírtnál a japán gyártó

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/66938"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image1_518.jpg" border="0" width="302" height="216" /></a></span>A karácsony előtti időszak kiemelt jelentőségű a műszaki cikkek kereskedelme szempontjából: a Panasonic a megszokott, széles választékkal és prémium kategóriás termékekkel várja az idei szezont is. A japán gyártó minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy több terméktípusra az előírtnál hosszabb jótállási időtartamot biztosít.</p> <p> 

image1 518A karácsony előtti időszak kiemelt jelentőségű a műszaki cikkek kereskedelme szempontjából: a Panasonic a megszokott, széles választékkal és prémium kategóriás termékekkel várja az idei szezont is. A japán gyártó minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy több terméktípusra az előírtnál hosszabb jótállási időtartamot biztosít.

 

image1 518A karácsony előtti időszak kiemelt jelentőségű a műszaki cikkek kereskedelme szempontjából: a Panasonic a megszokott, széles választékkal és prémium kategóriás termékekkel várja az idei szezont is. A japán gyártó minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy több terméktípusra az előírtnál hosszabb jótállási időtartamot biztosít.

 

A karácsonyi ünnepek előtti időszak komoly dilemma elé állítja az ajándékozni készülőket, hiszen sok esetben nehéz megtalálni azt az árucikket, amely az ajándékozottnak igazi örömet okoz. A kiskereskedelmi tapasztalatok szerint ugyanakkor vannak bizonyos árucsoportok, amelyek ilyenkor jelentős forgalomnövekedéssel számolhatnak: így az ünnepek előtt nagyon megnő a kereslet a ruházati cikkek, a könyvek, a minőségi italok iránt, de nyertese az adventi időszaknak a műszaki cikkek csoportja is.

 

„A Panasonic felkészült a karácsonyi szezonra, hiszen minden termékcsoportban megújult, széles választékkal szálltunk versenybe, és minden árkategóriában minőségi termékekkel vagyunk jelen a magyarországi piacon" – mondta Lőrincz János, a Panasonic magyarországi értékesítési igazgatója. 

 

 

A 25 ezer forint alatti árkategóriában elsősorban a szépségápoláshoz szükséges készülékek között érdemes válogatni a gyártónál: így férfi borotvák, hajszárítók, elemes fogkefék is elérhetők a Panasonic kínálatában prémium minőségben, kedvező áron. De ha már szépségápolás, akkor természetesen mindenképpen meg kell említeni a Panasonic epilátorokat, amelyek kitűnő választást jelentenek a megajándékozni kívánt hölgyek számára, csakúgy, mint a Panasonic fehéráru kategóriájának legújabb tagjai, a vasalók is, amelyekkel akár időt is spórolhatunk egy-egy vasalás alkalmával. Ugyancsak a legkeresettebb termékek közé tartoznak a vezeték nélküli telefonok is.

 

A 25 ezer és 60 ezer forint közötti kategóriában alsó-közép kategóriás fényképezőgépek, kenyér- és mikrohullámú sütők, és mikrohifi berendezések szerepelnek a Panasonic kínálatában. Utóbbiak közül a gyártó egyik zászlóshajója az SC-HC mikrohifi széria, mely egyedi megjelenésével és tudásával kiemelkedik a mezőnyből: az USB minden modellnél alaptartozék, de típustól függően megtalálható az iPhone/iPod dokkoló és az AirPlay rendszer is.

 

A 120 ezer forintig tartó árkategóriában a 2D FULL HD technológiás televíziók és mosógépek között is lehet válogatni, emellett jó választást jelenthetnek a Panasonic Blu-ray lejátszói, és DVD felvevői, illetve a videokamerák is. Ugyancsak ebben az ársávban elérhetők a Panasonic TZ30 termékcsaládba tartozó fényképezőgépei, a manapság különösen népszerű utazózoomok, amelyek az átlagosnál nagyobb zoomátfogással rendelkeznek. A készülékekhez most ajándék akkumulátor is jár. Természetesen ebben az ársávban sem feledkezhetünk meg a Panasonic fehéráru kategóriájáról, amelyre a japán gyártó egyre nagyobb hangsúlyt fektet, így például kiváló választást jelentenek a Panasonic mosógépek is, amelyek környezetbarát megoldásaikkal vizet és energiát takarítanak meg a felhasználóknak.

 

A 120 ezer forintnál drágább termékek között a TV-k képviselik a fő irányvonalat. Legyen szó plazmáról, vagy LED LCD készülékről, mind 2D-ben, mind 3D-ben számos megoldás küzül választhatunk 32 coll-tól egészen 65-ig bezárólag. Az immár EISA díjjal is kitüntetett aktív képzáras TX-P50VT50E plazma TV referencia kategóriájában, emellett az ST és GT szériák népszerúek ár/érték arányuknak köszönhetően.

 

LED LCD készülékek esetén mind passzív 3D – ET5 széria -, mind aktív 3D – ET50, DT50, WT50 széria – rendelkezésre áll a Panasonic kínálatában. Előbbi kedvezőbb árfekvésével, utóbbiak valós FULL HD 3D képminőségükkel győzhetik meg a vásárlókat.

 

Ebben az árkategóriában a Panasonic LUMIX G sorozat fényképezőgépei érdemelnek kiemelt figyelmet. Ezek a készülékek a fotózáshoz technikai felkészültséggel, szakértelemmel nem rendelkező felhasználók számára is lehetővé teszik professzionális fényképek, Full HD minőségű videó felvételek készítését.

 

A műszaki cikkeknél kiemelt jelentőségű a jótállás, visszaváltás kérdése is, amely a vásárlók részéről is megfelelő körültekintést igényel. A tartós fogyasztási cikkekre – amely kategóriába a Panasonic legtöbb terméke is tartozik – alapesetben egy év jótállási idő vonatkozik. „A Panasonic termékei a prémium minőséget képviselik, ezért a gyártó több kategóriában is az előírtnál hosszabb jótállási időt biztosít" – mondta Lőrincz János. Így például – tette hozzá – a plazma és LCD televízióknál, mosó- és hűtőgépeknél két év, a házimozi projektoroknál 3 év a teljes körű jótállás időtartama.

http://www.panasonic.hu/

http://www.panasonic.eu/

Panasonic Magyarország a Facebook-on

http://www.facebook.com/Panasonic.Magyarorszag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.