2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3 az 1-ben

6 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67092"><img class="image image-_original" src="/files/images/k%20(1)_5.jpg" border="0" width="188" height="233" /></a></span>3 az 1-ben és benne ajánlatként 1 kiállítás a KREA a WAMP-on, 1 bútor és lakberendezési üzlet izgalmas enteriörökkel és végül 1 kakukktojás jövő évi fesztivál, amire készül már a 2013-mas év meggy pálinkája.</p> <p><strong> </strong>

k%20(1) 53 az 1-ben és benne ajánlatként 1 kiállítás a KREA a WAMP-on, 1 bútor és lakberendezési üzlet izgalmas enteriörökkel és végül 1 kakukktojás jövő évi fesztivál, amire készül már a 2013-mas év meggy pálinkája.

 

k%20(1) 53 az 1-ben és benne ajánlatként 1 kiállítás a KREA a WAMP-on, 1 bútor és lakberendezési üzlet izgalmas enteriörökkel és végül 1 kakukktojás jövő évi fesztivál, amire készül már a 2013-mas év meggy pálinkája.

 

2012. december 16-án a KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Tradíció és varázslat – karácsonyi installáció a WAMP design vásáron.

A KREA iskola hallgatói Matisz Aliz oktató, enteriőrtervező és stylist vezetésével a WAMP felkérésére karácsonyi installációt terveztek.

Az erdei karácsonyi lakomára terített pompás asztalt egy komplett installáció keretében a WAMP által december 16-án megrendezett karácsonyi vásáron, a Millenáris D csarnok bejáratával szemben állítják fel az iskola enteriőrtervező és enteriőrstylist szakos hallgatói. A leendő dizájnerek a dísztárgyak zömét közös műhelymunkában kivitelezték, de külső tervezőktől is válogattak.
A standon jelen lévő diákok és tanáruk megjelenésének megtervezésében a Kreás divattervezők és divatstylistok segítettek. A másodéves diákok az enteriőrösök terveiből inspirálódva egyedileg, kézzel készített, ünnepi hangulatú kiegészítőkkel ékesítették az egységes öltözékeket.

KREA karácsonyi installáció
2012. december 16., vasárnap,  10-18h

Millenáris, D csarnok

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A belépés ingyenes!

www.kreaiskola.hu

www.kreaiskola.freeblog.hu

www.wamp.hu

 

A Flairspring lakberendezési bolt fél éven belül második üzletét nyitotta meg, Budán.

Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring első, pesti üzletének megnyitása után az előzőnél nagyobb területen, 409 nm-en nyitotta meg második boltját, ahol a cég az eddiginél is több terméket mutat be.

Akik ellátogattak november végén a Krisztina Palace-ba, azok a 409 nm alapterületen berendezett budai Flairspring üzletben, a Szabadság térről már jól ismert otthonos és kellemes hangulatú enteriőrrel találkozhattak. A nem egész fél éven belül második boltját nyitó, kanapékat, foteleket és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó hazai cég, nagy kirakatokkal rendelkező, világos, izgalmas enteriőrökkel berendezett szalonja hűen tükrözi a Flairspring ügyfélközpontú hozzáállását, hiszen ebben az üzletben az eddiginél sokkal szélesebb bútor és lakáskiegészítő választékkal áll vásárlói rendelkezésére.

Családias hangulat, szórakoztató meglepetések és ínycsiklandó finomságok fogadtak mindenkit, a Flairspring budai üzletének megnyitóján.

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra az a pozitív fogadtatás, amivel széles körben találkoztunk Szabadság téri üzletünk megnyitása óta. Sorra érkeznek a megrendelőink, akik rendszerint nem csupán kényelmes és meleg otthonaik legfontosabb kellékeit viszik haza tőlünk, de azt a kedvességet, barátságos fogadtatást is, amiben minden hozzánk betérő érdeklődőnek része van." – fejtette ki Do Hong Nam, a Flairspring egyik tulajdonosa, aki hozzátette – „Munkatársaink kedvessége és szakértelme a törzsvásárlók egyre gyarapodó táborát vonzza hozzánk. Ez mindenképpen visszajelzés számunkra, hogy jól döntöttünk, amikor a kimagasló minőség, a gondoskodó és szakértő munkatársak keresése, és a minőségi ügyfélszolgálat kialakítása mellett tettük le a voksunkat."

A tulajdonosok, a növekvő vásárlói érdeklődést és a kedvező fogadtatást a budai Krisztina Palace-ban nyitott második üzlettel kívánják honorálni, amellyel így még kényelmesebbé válik a Flairspring látogatása. A 85 éves múltra visszatekintő, dönthető komfortfoteleiről ismert Lay-Z-Boy és az egyik legnagyobb amerikai lakáskiegészítőket gyártó cég, az UTTERMOST termékeit forgalmazó üzlet kirakatai immáron egy hete lassítják a Déli Pályaudvar irányába haladó forgalmat. Az erre járók szívesen gyönyörködnek a fotelekben, kanapékban, a számtalan lámpában, tükörben és a kész, berendezett enteriőrökben.

Különleges megtiszteltetés, hogy a megnyitó eseményen, több mint 350 vendég mellett az UTTERMOST nemzetközi kereskedelmi képviselője Mark Foster és felesége Lynne is tiszteletüket tették. A családi vállalkozásból világmárkává nőtt márka nagyságát nem csak az mutatja, hogy az ő kiegészítőikkel találkozunk szinte minden amerikai filmes enteriőrben, de az alázat és elhivatottság is, amivel Mark és Lynne Foster a nyitás előtti előkészületekben segédkezett.

Ahogy az UTTERMOST számára is fontos a család összes tagjáról, így a házikedvencekről való gondoskodás, úgy a Flairspring is hangsúlyt fektet az állatvédelemre. Éppen ezért a megnyitó élvezetes zenei programjai, a Four Fathers hangulatos á capella előadása és a Strings of the Street lenyűgöző minikoncertje mellett ezúttal is adománygyűjtésen vehettek részt a vendégek. A nagylelkű vendégsereg jóvoltából a Noé Állatotthon Alapítvány gondozottjai több, mint 140.000 forintnyi adományt kaptak. Az adományt az Állatotthon szóvivője Schneider Kinga vette át.

A Flairspring, nevéből fakadóan a stílus, az életöröm, az elegancia forrásaként immáron két bemutatóteremben, Pesten a Szabadság tér 14. szám alatt, Budán pedig a Nagyenyed utca 8-14. szám alatt található, ingyenes parkolóval ellátott Krisztina Palace-beli üzletében, megnövekedett árukínálattal várja minden kedves vendégét.

www.flairspring.hu

www.facebook.hu/flairspring

 

2013 a meggy éve!

Készül az év meggy pálinkája. Tizenkét prémim pálinka kerül a 2013-as, különleges blendbe.

Magyarország ismét közösen készíti el az év pálinkáját, ezúttal meggyből. Hazánk pálinkaházainak szakemberei együtt zsűrizték a főzdék által beküldött prémium tételeket, amelyek házasítását, azaz a különleges blendet a Budapesti Pálinkafesztiválon kóstolhatja meg a közönség.

A tavaszi, Budapesti Pálinkafesztiválon 2013. május 16-19 között folytatódik a rendezvény kedvelt, tematikus sorozata, amelyben minden évben egy kiválasztott gyümölcsé, a pálinka legfontosabb alapanyagáé a főszerep. A szilva és a barack után a meggy következik.

Az esemény fő attrakciója az év pálinkája lesz, amelyet az ország pálinkafőzdéinek legjobb meggypárlataiból blendelnek. A zsűri vakkóstolás során választotta ki a legjobb tételeket, a bírák pedig maguk a pálinkafőző-mesterek voltak, így Rádai Erzsébet a Zwack Pálinka Maunfaktúrától, Vasas Beáta a Schiszler Pálinkaháztól, Berkes Géza a Harmatrázó Pálinkaháztól, Békési Zoltán a Békési Pálinkamanufaktúrától és Márton András a Rézangyaltól. A vakkóstolást a Rézangyal főkóstolója, Borbáth Gabriella felügyelte.

A szakemberek végül tíz főzde tizenkét meggypálinkáját, köztük cigány- és vadmeggy párlatokat választottak ki, így az év pálinkájába végül Schiszler, Márton és lányai, Villányi, Békési, Rézangyal, Gusto, Hírös, Csalló, Harmatrázó, Újfehértói Fürtös pálinkák kerülnek. A különleges blend egészen tavaszig pihen, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek benne. 

A kereskedelmi főzdék prémium meggypálinkáinak házasításával létrehozott blendelt párlatból összesen 1500 db 0.5 literes egyedi tervezésű palack készül a tavaszi fesztiválra.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.