2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Segítség a rászorulóknak – ismét jelentős mennyiségű termékadománnyal segíti a rászorultakat a Béres Alapítvány

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67102"><img class="image image-_original" src="/files/images/be_0.jpg" border="0" width="476" height="359" /></a></span>Az idén 100 ezer üveg Béres Csepp Extrát adományoznak. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át legújabb készítményüket.</p> <p> 

be 0Az idén 100 ezer üveg Béres Csepp Extrát adományoznak. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át legújabb készítményüket.

 

be 0Az idén 100 ezer üveg Béres Csepp Extrát adományoznak. Béres Klára, az alapítvány elnöke a tíz legnagyobbak közé tartozó országos karitatív szervezet számára ünnepélyes keretek között adta át legújabb készítményüket.

 

Az immunrendszer fokozott védelmét biztosító gyógyszeradomány – melynek piaci értéke több mint 100 millió forint – karácsonyra már eljut a rászorulókhoz.

„A társadalmi felelősség a gazdasági válságban még inkább kötelez bennünket"– kezdte beszédét Béres Klára azon az immáron szokásosnak mondható adventi találkozón, melyen átadták a Béres Alapítvány adományát a rászorulókat közvetlenül segítő karitatív szervezetek számára. Az adomány – mint már sok év óta – százezer üvegnyi gyógyító csepp, mely az idén negyvenéves, legendás készítmény megújított változata, a Béres Csepp Extra.

 

Béres Klára kiemelte: „A világban és sajnos az országunkban is jelentkező gazdasági nehézségek nemcsak arra figyelmeztetnek mindannyiunkat, hogy értékeinkkel odafigyelően, átgondoltan, tisztelettel kell bánnunk, hanem arra is, hogy még fontosabbá válik az odafigyelés, a szolidaritás a legsérülékenyebbek iránt, akiknek nincsenek tartalékaik, nincsenek támaszaik. Azok, akikhez a karitatív szervezeteken keresztül ezúttal is eljutnak majd a gyógyító cseppjeink, a maguk erejéből képtelenek lennének a megvásárlására. A világ – úgy tűnik – fordulóponthoz ér. Esélyünk a fennmaradásra csak úgy lehetséges, ha figyelünk egymásra az élet minden terén, munkában, vásárláskor, otthon, közösségeinkben. Csak összefogással lehetünk képesek elbírni terheinket."

 

Kozma Imre atya a Magyar Máltai Szeretet Szolgálat vezetője elmondta: "Mindannyiunk nevében örömömet és köszönetemet fejezem ki. Számosan vannak az elesettek, s nagy jelentőséggel bírnak az ilyen példamutató, önzetlen, valóban a szeretet táplálta adományok, mint amilyeneket a Béres Alapítványtól kapunk évek hosszú sora óta."

 

A támogatott tíz legnagyobb országos karitatív szervezet:

Magyar Katolikus Karitász

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Vöröskereszt

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Magyar Hospice Alapítvány

Rákbetegek Országos Szövetsége

Magyar ILCO Szövetség

Magyar Rákellenes Liga

„Rák ellen az emberért, a holnapért" Alapítvány

Nyugdíjas Klubok és Idősek „Életet az éveknek" Országos Szövetsége

 

www.beres.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.