2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A lényeg számomra…

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67277"><img class="image image-preview" src="/files/images/Lényeg.preview.jpg" border="0" width="333" height="208" /></a></span>Néha nem találjuk a lényeget. A szemünk előtt van, de nem vesszük észre. Tipikusan a fától nem látjuk az erdőt jelenség ez. Most kaptunk néhány napot arra, hogy szívünket is használhassuk látásra.</p> <p> 

lényeg.previewNéha nem találjuk a lényeget. A szemünk előtt van, de nem vesszük észre. Tipikusan a fától nem látjuk az erdőt jelenség ez. Most kaptunk néhány napot arra, hogy szívünket is használhassuk látásra.

 

lényeg.previewNéha nem találjuk a lényeget. A szemünk előtt van, de nem vesszük észre. Tipikusan a fától nem látjuk az erdőt jelenség ez. Most kaptunk néhány napot arra, hogy szívünket is használhassuk látásra.

 

Látjuk a feldíszített kirakatokat, a drága ajándékokat. Halljuk a boltokból kiszűrődő karácsonyi zenét, időnként megszakítva egy-egy akciós felhívással. Várjuk az ajándékozást, a karácsonyfát, mely alatt a padló zsúfolva van meglepetésekkel. De látjuk-e a lényeget?

Hogy nekem mi a lényeg? A karácsonyi ünnepek alatt együtt lehetek azokkal, akiket szeretek. Halkan szól majd a karácsonyi zene. Együtt örülünk annak, hogy immáron második közös ünnepünket tarthatjuk gyermekünkkel. Fényképezőgéppel felszerelkezve várjuk a pillanatot, amikor meglátja a csillogó fát, és kibontja ajándékait. Aztán csenden leülünk, és együtt játszunk. Figyeljük, ahogy Kincsünk élvezi az együttlétet szüleivel, akik most nem sietnek sehova, ráérnek, hisz apa sem dolgozik. Ülünk a szőnyegen. Játszunk. Zenét hallgatunk. Mamát is odacsaljuk a játékokhoz. Együtt vagyunk. Most is, mit mindig, tiszta szívből szeretjük egymást.

 

Kívánom, hogy mindenki megtalálja belül, a szívében azt, amit a karácsonyi ünnepek közvetítenek.

 

BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK!

 

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.