2024.július.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Autók a felhőben

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67289"><img class="image image-preview" src="/files/images/att57199.jpg" border="0" width="226" height="145" /></a></span>Felhőalapú szolgáltatásokat, információs és szórakoztató alkalmazásokat kínál új autóiban a Volvo.Az Ericsson a Volvonak fejlesztett megoldáshoz menedzselt szolgáltatásokat, tanácsadást és rendszerintegrációt is biztosít.</p> <p> 

att57199Felhőalapú szolgáltatásokat, információs és szórakoztató alkalmazásokat kínál új autóiban a Volvo.Az Ericsson a Volvonak fejlesztett megoldáshoz menedzselt szolgáltatásokat, tanácsadást és rendszerintegrációt is biztosít.

 

att57199Felhőalapú szolgáltatásokat, információs és szórakoztató alkalmazásokat kínál új autóiban a Volvo.Az Ericsson a Volvonak fejlesztett megoldáshoz menedzselt szolgáltatásokat, tanácsadást és rendszerintegrációt is biztosít.

 

A Volvo Car Group az Ericsson (NASDAQ: ERIC) Connected Vehicle Cloud megoldását használja a számítási felhőből lehívható szolgáltatások elérésére. Vezető és utasai az autó képernyőjén keresztül használhatják majd az információszerzésre, navigációra és szórakoztatásra fejlesztett  alkalmazásokat. A Volvo Cars a platform bizonyos részeit a gépjármű iparág többi szereplője számára is megnyitja majd.

A tartalomszolgáltatók megállapodásokat kötnek a Volvóval és a rendszerhez kapcsolódó további résztvevőkkel, például az internetes rádiókkal,a közutakat felügyelő hatóságokkal, a városok önkormányzataival és az útdíjrendszerek üzemeltetőivel.

„Egyértelműnek tűnik a trend, hogy a jövő autóiban ugyanolyan színvonalú digitális szolgáltatások lesznek majd, mint amiket a fogyasztók otthonukban és a munkahelyükön megszoktak. Ez a Volvo hosszú távú beruházásainak stratégiai fontosságú része, hiszen vezető szerepre törekszünk ezen a piacon." – mondta Lex Kerssemakers, a Volvo Cars termékstratégiáért és a jármű-termékcsaládok kezeléséért felelős alelnöke

 

E projekt keretében az Ericsson a Volvo Car Group IS/IT környezetét a járműbe beépített rendszerrel integrálja, emellett menedzselt szolgáltatásokat kínál a globális számításifelhő-megoldáshoz, biztonságos kapcsolatot garantálva a jármű és az értéklánc minden szereplője között.

Kerssemakers így folytatja: „Az Ericsson kiterjedt tapasztalatával és globális üzleti tudásával tökéletes partner a Volvo Car Group számára. Mindkét vállalat iparági vezető megoldásokat fejleszt, és közös a hálózatba kapcsolt társadalmon alapuló jövőképünk is."

Per Borgklint, az Ericsson támogatási megoldások üzleti részlegének vezetője szerint: „A világ a hálózatba kapcsolt társadalom felé halad, ezt bizonyítja partneri kapcsolatunk, közös projektünk is. A gépkocsivezetők valós időben, saját igényeik szerint szeretnék használni a technológia által kínált lehetőségeket. A rendszerintegrációban és a szolgáltatásmenedzsmentben nyújtott képességeink tökéletesen illeszkednek a Volvo stratégiájába."

Az Ericsson Connected Vehicle Cloud megoldás célja, hogy rugalmasságot, bővíthetőséget és biztonságot kínáljon a gépjármű iparág globális piacán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.