2024.július.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Class FM műsorvezetői rendhagyó listával zárták az évet.

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67499"><img class="image image-_original" src="/files/images/640_33.jpg" border="0" width="235" height="197" /></a></span>2012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.</p> <p> 

640 332012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.

 

640 332012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.

 

Ezúttal a legjobb negyven helyett száz slágerrel lepték meg a Class40 házigazdái azokat, akik az ünnepi készülődésben is a Class FM-et választották. Az év legütősebb zenéiből állította össze Kiss Orsi és Kovács Áron a 2012 legjobbjait felsorakoztató Class100 listát. Az, hogy kik foglalnak helyet a dobogón, és milyen magyar előadók szereztek pozíciót a leghallgatottabb rádió toplistáján, december 31-én derült ki, valamint a műsorvezetők egyéni kedvenceiből is kaptunk némi ízelítőt.

 

„A legjobb magyar előadó a Compact Disco lett a 100-as összeállításunkon. A Class FM indulása óta kiemelten foglalkozunk a csapattal, éppen ezért kicsit a mi felfedezettünknek tartjuk őket. Remek zenészek, örülök a sikerüknek. – mondta Kiss Orsi. – „Külföldi előadók közül Pinket emelném ki. Nagyon szeretem az új albumát, az abszolút kedvencem a Try, de a listán szerepelő Blow me (One last kiss) is tetszik. Igazi parti-dal, és ez a Class100 célja: összeválogattuk 2012 legjobb felvételeit, amelyekkel rá lehet hangolódni az esti bulira." – folytatta a csinos műsorvezető.

 

Kiss Orsihoz hasonlóan Kovács Áron is Pinket emelte ki a legjobb száz előadó közül, emellett azt is elárulta, hogy ki a kedvence a hazai előadók közül.

 

„Elképesztő kisugárzása van Pink-nek. Úgy képviseli a mainstream vonalat, hogy megőrizte eredetiségét, és hosszú évek óta ugyanazt a minőséget nyújtja zenei téren. Magyar fronton Heinz Gábor Bigát szeretem  a legjobban, akinek nagyon jó hangja van, ráadásul előkelő helyen szerepel az év legkedveltebb száz dala között. Már nagyon várom a sokat ígért saját szerzeményét." – mondta Kovács Áron, aki hozzátette, hogy a Class40 nem csupán a munkájuk, de a közös gyerekük is Orsival, így nem volt kérdéses, hogy az év leghallgatottabb slágereit egy csokorba gyűjtsék.

 

Kiss Orsi nemcsak népszerű műsorvezető, hanem diplomás koreográfus, aki évek óta tart edzéseket, sőt az aerobic és a Tae Boe mellett a zumba láz ragadta magával és nemrég a tréneri képzettséget is megszerezte. Ezek ismeretében nem véletlen, hogy a Class FM sportos rádiósa kapta az Év Legfittebb Műsorvezetőjének járó díjat az egyik legnagyobb wellness-fitnesz tömegrendezvény díjátadóján. A médiában töltött több mint egy évtized alatt a sport is szerves része volt Kiss Orsi életének. Évekig versenyszerűen korcsolyázott, később aerobik, majd zumba oktatóként kezdett dolgozni. A rádió, a televízió, és a sport a mai napig a legfontosabbak számára, ráadásul azon szerencsések közé tartozik, aki mindhárom szenvedélyének egyszerre hódolhat. Elkötelezettségét a FitBalance Award Díjátadóján is elismerték, hiszen a szakmai bizottság Orsinak ítélte az Év Legfittebb Műsorvezetője díjat. Orsi igazi becsben tartja a szobrocskát, amely előkelő helyet kapott lakásában.

 

„Három dolog érdekel igazán, a rádiózás, a tévézés és a sport. Szerencsés vagyok, hogy mindhárom területen érvényesülhetek." – mondta Kiss Orsi. – „Megtisztelő, hogy a zsűri tagjai engem tartottak méltónak arra, hogy rögtön az első alkalommal én kapjam ezt az elismerést, a hazai műsorvezetők közül. Tizenegy évig versenyszerűen műkorcsolyáztam,  több arany, ezüst és bronzérmem is van, ám kupát csak egyetlen alkalommal nyertem. Ez a díj azóta is a hálószobám dísze. Ehhez hasonlítanám a FitBalance díjat is, ez a szobor örökre a szívem csücske lesz."

 

Versenypályafutása után Orsi az aerobik szerelmese lett, amely mai napig újult energiával tölti fel a pörgős hétköznapokban.

„Később a tanulmányaim mellett, elvégeztem az aerobik oktató tanfolyamot is. '99 óta dolgozom kisebb-nagyobb megszakításokkal fitnesztermekben, 2011 óta pedig a Life1 fitness-wellness komplexum edzői csapatát erősítem. Persze ehhez szükségem volt fő munkaadóm, a Class FM támogatására is, ahol a műsorvezetés mellett szerkesztői munkát is végzek. A sport a hétköznapokban is rengeteg energiát ad.  " – tette hozzá a csinos műsorvezető.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.