2024.július.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vége mint a botnak

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67528"><img class="image image-preview" src="/files/images/redbull_2.jpg" border="0" width="259" height="194" /></a></span>Különösebb bejelentések nélkül szépen csendben meghalt a Telenor márkázott mobil szolgáltatása a RED BULL Mobile. 2013 január 1-től már nem lehet rá előfizetni. A meglévő előfizetők még használhatják díjcsomagjukat. Várhatóan majd fel fogjak előbb utóbb nekik ajánlani, hogy legyenek a  Telenor normál előfizetői.</p> <p> 

redbull 2Különösebb bejelentések nélkül szépen csendben meghalt a Telenor márkázott mobil szolgáltatása a RED BULL Mobile. 2013 január 1-től már nem lehet rá előfizetni. A meglévő előfizetők még használhatják díjcsomagjukat. Várhatóan majd fel fogjak előbb utóbb nekik ajánlani, hogy legyenek a  Telenor normál előfizetői.

 

redbull 2Különösebb bejelentések nélkül szépen csendben meghalt a Telenor márkázott mobil szolgáltatása a RED BULL Mobile. 2013 január 1-től már nem lehet rá előfizetni. A meglévő előfizetők még használhatják díjcsomagjukat. Várhatóan majd fel fogjak előbb utóbb nekik ajánlani, hogy legyenek a  Telenor normál előfizetői.

 

A Bukás várható volt. A felhasználóknak kínált „exkluzív tartalom" nem vonzó. Miként az sem, hogy a márka kommunikációjában is amolyan nagyhatalmú sündisznócskaként viselkedett. Ugyanakkor az élet volt az, aki kezében tartotta a böllérkést.

 

A márka árazása mellett gyorsvonat száguldással elment az idő. Ami azt jelenti, hogy másutt olcsóbban nagyobb választékban megkapták ugyanezeket a kommunikációs szolgáltatásokat. Amikor rosszul ment próbáltak kicsit fazonírozni a dolgokon, növelték az ingyenes adatforgalmi és SMS limitet, de későn. Most talán a csak a Red Bull-nak kínált tartalmakat a többi Telenor előfizetőnek is hozzáférhetővé teszik, mentendő a veszett fejsze nyelét.

 

Magyarországon a jajj de exkluzívak vagyunk! Felkiáltással megalakított, és elsősorban a fiatalokat megcélzó Djuice márka is szép csendesen beleolvadt a Telenorba. Úgy tűnik, Magyarországon ezek, az egyes és csakis egyes fogyasztói csoportokat megcélzó szolgáltatásoknak nincsen meg a támogatottsági köre.

 

A Red Bull Mobile halálát csak siettette, hogy az általuk felkínált felső kategóriásnak beállított készülékek csak legnagyobb jóindulattal voltak közép kategóriásnak, annak is az alsó peremét súrolhatónak besorolhatóak.

 

Magyarországon ezen kívül még egy virtuális szolgáltató a Posta Mobile van a vegetációs szakadékban. Itt is várható, hogy előbb utóbb lehúzzák a redőnyt, vagy pedig azt, hogy a Magyar Posta presztizs okokból legalább az állami mobil szolgáltató megindulásáig a szolgáltatást tovább fenntartja, hiszen virtuális szolgáltató lévén, ha jól kötöttek hozzá le kapacitást különösebb fenntartási költsége nincsen. És mivel nem zavarja a piacot valószínűleg a Vodafone sem törődik vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.