2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

AZ ARTEUSCREDIT SZÍNRE LÉP A HITELPIACON

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67749"><img class="image image-preview" src="/files/images/aur.jpg" border="0" width="200" height="98" /></a></span>A 2013.01.10.-án  hivatalosan is megkezdte működését a bécsi székhelyű Arteus Capital cégcsoport új tagja, az ArteusCredit, amely az egyedülálló GoldCredit termékével jelenik meg a magyarországi hitelpiacon.</p> <p> 

aurA 2013.01.10.-án  hivatalosan is megkezdte működését a bécsi székhelyű Arteus Capital cégcsoport új tagja, az ArteusCredit, amely az egyedülálló GoldCredit termékével jelenik meg a magyarországi hitelpiacon.

 

aurA 2013.01.10.-án  hivatalosan is megkezdte működését a bécsi székhelyű Arteus Capital cégcsoport új tagja, az ArteusCredit, amely az egyedülálló GoldCredit termékével jelenik meg a magyarországi hitelpiacon.

 

Az aranyat már évszázadok óta, főleg a válsággal terhelt időszakokban a legbiztonságosabb értékmegőrző eszköznek tekintik. Annak bizonyítására, hogy az aranyba fektetett bizalom milyen további egyedi előnyöket jelent, az Arteus Capital cégcsoport új tagja, az ArteusCredit Zrt. létrehozta az Arteus GoldCredit termékét, amely ügyfelei számára a jelenlegi egyre szűkösebb pénzpiaci lehetőségek között egy egyedülálló, euró alapú, gyors, rugalmas, kedvező díjszabású és kötetlen felhasználású hitelfelvételi lehetőséget biztosít.

 

A hitelkonstrukció egy teljesen átlátható rendszerben működik. Fedezetként az ügyfél befektetési aranya szolgál, de annak tulajdonjogáról nem kell lemondania. Már 3.000 euró értékű aranyvagyontól igényelhető. A futamidő 3, 6, 9 vagy 12 hónap, de igény esetén akár 2, 3, 4 vagy 5 évre is igényelhető. A hitel természetesen előbb is visszafizethető vagy előtörleszthető. Nincs hitelbírálati díj, nincs szükség adóstárs vagy kezes bevonására, valamint jövedelemigazolás bemutatására.

 

Emellett az ügyfél szabadon dönthet arról is, hogy ki vegye fel a hitelt, így BAR-listás ügyfelek számára is elérhető a GoldCredit.

 

Ez a lehetőség nemcsak az átmenetileg jelentkező likviditáshiány kezelésére, hanem a már meglévő hitel(ek) egy sokkal kedvezőbb feltételeket biztosító pénzügyi megoldással történő kiváltására ad egyedülálló alkalmat. A hitel hasonló a banki gyakorlatban az úgynevezett „lombard hitel" konstrukcióhoz, ahol a fedezet a lekötött deviza szolgál. Itt ezt a szerepet az aranya tölti be.

 

www.arteuscredit.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.