2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„SZUPERNAGYI” rajzpályázat gyermekeknek

2 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67777"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image11_62.jpg" border="0" width="256" height="269" /></a></span>A Karitászt Támogató Alapítvány „2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás Európai Éve" alkalmából rajzpályázatot hirdet.</p> <p> 

image11 62A Karitászt Támogató Alapítvány „2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás Európai Éve" alkalmából rajzpályázatot hirdet.

 

image11 62A Karitászt Támogató Alapítvány „2012 az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás Európai Éve" alkalmából rajzpályázatot hirdet.

 

A pályázat témája: „Szupernagyi" avagy milyen a kapcsolatod a nagymamáddal, nagypapáddal? Mit jelentenek számodra a nagyszüleid? Milyennek képzeled el az „ideális" nagyszülőt?

 

Kivitelezés: fekete-fehér vagy színes, bármilyen technikával (ceruza,filc, kréta, tempera, bármilyen festék) készült A/4-es méretű szabadkézi rajz.

 

Korcsoportok:

A: 6-9 éves korig. B: 10-14 éves korig.

 

Pályázati feltételek:

Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, de maximum 3 db/fő.

A pályaműveket a korcsoport megjelölésével lezárt borítékban jelige és pontos elérhetőség megadásával (a mű hátoldalán kérjük feltüntetni: a gyermek olvasható nevét, születési évét, szülő e-mail címét) kérjük postai úton a lakóhely szerint illetékes Egyházmegyei Karitász Központnak elküldeni. http://www.karitasz.hu/kapcsolat/egyhazmegyei-karitasz-kozpont

 

Beküldési határidő: 2013. január 31.

 

Díjazás:

A területi előminősítést követően a rajzokból korcsoportonként a 3-3 legjobb helyezést elért pályamű kerül országos zsűrizésre.

A nyerteseket a Karitászt Támogató Alapítvány és az EMMI jóvoltából ajándékcsomaggal díjazzuk.

A nyerteseket elektronikus levélben tájékoztatjuk a díjátadás pontos idejéről és helyéről.

A nem helyezett pályaművek beküldői között kisebb ajándékokat sorsolunk ki.

 

Adatkezelés:

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól. Az alkotásokat a kiírók nem adják vissza. A kiírók kizárólag a versennyel kapcsolatban használják fel a birtokukba került személyes adatokat, tájékoztatási célokra.

 

Az eredményeket a szervezők az interneten közzéteszik. A közönség 2013. február 20-tól a Facebookon is szavazhat a legjobb alkotásra!

 

További információ:

Karitászt Támogató Alapítvány

06 1 2093111; 06 1 372 0910

www.karitaszalapitvany.hu.

(MKPK titkárság)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.