2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új idők, Új tudás, Új lendület – Tavaszi képzések a Werk Akadémián

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67878"><img class="image image-preview" src="/files/images/W_2.preview.jpg" border="0" width="273" height="178" /></a></span>2013 februárjában a Werk Akadémia új képzésekkel indítja a tavaszi félévet.  A korábban nagy sikerrel futó GasztroWerk és Kurátor szakok mellett először indul Színházi menedzser és Zenei menedzser képzés, valamint StreetPhoto Werkshop tanfolyam.</p> <p> 

w 2.preview2013 februárjában a Werk Akadémia új képzésekkel indítja a tavaszi félévet.  A korábban nagy sikerrel futó GasztroWerk és Kurátor szakok mellett először indul Színházi menedzser és Zenei menedzser képzés, valamint StreetPhoto Werkshop tanfolyam.

 

w 2.preview2013 februárjában a Werk Akadémia új képzésekkel indítja a tavaszi félévet.  A korábban nagy sikerrel futó GasztroWerk és Kurátor szakok mellett először indul Színházi menedzser és Zenei menedzser képzés, valamint StreetPhoto Werkshop tanfolyam.

 

A Werk Akadémia Nyílt napot tart 2013. január 24-én 20 órától a Királyi Pál utca 4-ben (V. kerület, Budapest). A mai magyar művészeti piacon egyre értékesebbek azok a szakemberek, akik pontosan tájékozódnak egy adott konkrét művészeti területen, ismerik annak mozgását, kellő rálátásuk van szereplőire.

A 21. században a magyar kultúra és művészet felkészült menedzsereket igényel, akik érzékelik a friss trendeket, ismerik a közönséget és képesek inspiratív kapcsolatot teremteni alkotó és befogadó között." – fejtette ki Vándor Ágnes, a Werk Akadémia felelős vezetője.

 

A zenei menedzser szak vizsgálja a hazai piacon újabban megjelent tényezők hatásait, különös tekintettel a tehetségkutató műsorokra, a technikai fejlődésre, a szakma legújabb szereplőire, s minden olyan tényezőre, ami a zene világában itt és most jelen van. A kurzus áttekinti a komoly és könnyűzenei stílusirányzatokat a klasszikustól a rock-on át a manapság igen népszerű világ-és elektronikus zenékig. Foglalkozik továbbá a nemzetközi giga koncertek és kiállítások szervezési folyamataival, átfogó betekintést nyújt a megvalósítás részleteibe, technikai és general rider-ek elemzésével.

 

Néhányan az előadók és gyakorlóhelyek közül: Jamie Winchester, Tóth Vera, Bérczes Ádám – CLS, Marosi Z. Tamás (Pierrot), Lőkös Csaba – CLM Music, Gellért Tibor – Multimeida Sound & Light, Cser Bálint – Live Nation, Habók Tímea – Vona Lite, Muraközy Péter – Akvárium, Eszpresszó, Sziget Kft., Orbán Tibor – LOO Records, Ákos, Punnany Massif, Quimby, Zságer Balázs.

 

A színházi menedzsereket képző programban a történetiség, a műfajismeret, a szponzoráció, marketing, arculatépítés mellett a színházi világ olyan meghatározó szereplői oktatnak majd többek között, mint Tímár András, Orlai Tibor, Gálos Orsolya, Juhász Dóra, Frenák Pál, Dr. Legeza Dénes, Szabó György, Gáspár Máté. A hallgatók ott lesznek valamennyi meghatározó színház kulisszái mögött.   

 

A már sikeresen futó kurátor szak célja a hallgatók bevezetése a műgyűjtés és műkereskedelem alapvető összefüggéseibe, a kortárs galériák működésének kulisszatitkaiba. A képzés bemutatja a piac és a gyűjtő kapcsolatát, a műkereskedelem szervezeti és gazdasági rendszerét, a kereskedelem elemi technikáit, értékesítési formáit és marketing-kommunikációs stratégiáját. A képzés alapvető kommunikációs és prezentációs ismereteket, vállalkozási és szerzői jogi ismereteket ad. A szak erősen gyakorlatorientált,  hallgatói bekapcsolódnak az általuk kiválasztott galériák munkájába.

A szak főbb oktatói: Révész Emese, Topor Tünde, Ledényi Attila, Balogh Péter, Sturcz János, Kovács Krisztina, Kollmann Áron.

 A GasztroWerk a progresszív hazai és nemzetközi gasztronómiai törekvések élményműhelye, a gasztronómia mint kreatív kulturális és érzéki élmény iránt elkötelezett  szakmai és civil szereplők klubja. Elviszi hallgatóit magyar és osztrák Michelin csillagos éttermekbe, a magyar vidék progresszív éttermeibe, szállodáiba, borvidékeire.

Bemutatja a legújabb konyhatechnológiákat, gasztronómiai irányzatokat, a szakma elismert bel-és külföldi képviselőit, fórumait és médiáját.

A szak főbb előadói: Segal Viktor séf, T. Nagy Tamás sajtszakértő, Mautner Zsófia gasztronómiai szakíró, Bíró Lajos étterem tulajdonos, Bart Dániel sörszakértő.

 

http://www.werkakademia.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.