2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A VoxInfo Kft. elindította új Facebook oldalát

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/68004"><img class="image image-preview" src="/files/images/ap_3.jpg" border="0" width="130" height="130" /></a></span>2013. január 15-én a <strong>VoxInfo </strong>elindította az „<strong>Autópálya matrica"</strong> elnevezésű Facebook oldalát.</p><p>

ap 32013. január 15-én a VoxInfo elindította az „Autópálya matrica" elnevezésű Facebook oldalát.

ap 32013. január 15-én a VoxInfo elindította az „Autópálya matrica" elnevezésű Facebook oldalát.


A többféle divíziót (VoxPay, Cégtaláló, Cégfürkész, QR-kódos mobilvásárlás stb.) működtető, immár 12 éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező vállalkozás menedzsmentje a marketingkommunikációs stratégiájában a jövőben hangsúlyos szerepet szán a közösségi médiának.

A cég a régióban Magyarországon elsők között hozta létre a kedvezményes autópálya-matricákkal kapcsolatos Facebook-oldalát.
A Voxinfo sokféle tevékenységi köre közül a cég „zászlóshajója" az internetes fizetési szolgáltatás. partnerei megtalálhatók hazánk szinte minden településén, sőt még a szomszédos országok vállalkozásainak is lehetővé teszi az online fizetési szolgáltatásokat.

A  speciálisan egyedülálló termékeinek és a legmodernebb üzleti lehetőségeinek megismertetése során alapvető érdek, hogy minden kommunikációs csatornát kihasználva juttasson el információkat termékforgalmazóinak, fogyasztóinak.

„- A VoxInfo az online pénzügyi szolgáltatások egyik legrégebben működő vezető hazai vállalata. Hatékony kommunikáció nélkül sosem értünk volna el igazi eredményeket" – nyilatkozta Domán András, a VoxInfo ügyvezető igazgatója.

„- Manapság azok gondolkodnak korszerűen, akik a 21. századi kommunikációs csatornákat maximálisan kihasználják, a világhálón több fórumon is jelen vannak. A VoxInfo mostantól erőteljesen beépíti a Facebookot is a kommunikációjába, mert meggyőződésünk, hogy a közösségi média ereje az egyik leghatékonyabb marketingkommunikációs eszköz" – hangsúlyozta az ügyvezető igazgató.

 

http://www.facebook.com/pages/VoXinfo/195612778128

http://www.facebook.com/pages/Aut%C3%B3p%C3%A1lya-matrica/144872348889150

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.