2024.július.18. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Danubius Hölgyklub hamarosan a Hotel Gellértben

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/70249"><img class="image image-preview" src="/files/images/HotelGellert.preview.JPG" border="0" width="248" height="150" /></a></span><strong>NŐ-nek lenni kihívás, lehetőség és teljesség. </strong>Harmóniánk eléréséhez és megéléséhez szükségünk van tapasztalatokra, kapcsolatokra és eseményekre, amelyek rólunk és nekünk szólnak, értünk történnek.</p> <p>

hotelgellert.previewNŐ-nek lenni kihívás, lehetőség és teljesség. Harmóniánk eléréséhez és megéléséhez szükségünk van tapasztalatokra, kapcsolatokra és eseményekre, amelyek rólunk és nekünk szólnak, értünk történnek.

hotelgellert.previewNŐ-nek lenni kihívás, lehetőség és teljesség. Harmóniánk eléréséhez és megéléséhez szükségünk van tapasztalatokra, kapcsolatokra és eseményekre, amelyek rólunk és nekünk szólnak, értünk történnek.


A Danubius exkluzív közösségi programja, a Danubius Hölgyklub tökéletes választás kortól, hivatástól és érdeklődéstől függetlenül minden Hölgynek, aki kész arra, hogy új dimenziókat nyisson saját maga számára a közös szórakoztató és ismeretterjesztő programok, egészséggel és szépséggel kapcsolatos, személyre szóló tanácsadások során.

 

A Danubius Hölgyklub első rendezvényére 2013. április 23-án, kedden 17.15 órai kezdettel kerül sor

a Danubius Hotel Gellértben.

 

A klubindító program Szendi Gábor pszichológus új könyvének, a Párbajok nélkül című kötetnek bemutatásával indul, majd könyvvásár és dedikálás, Való Virág ékszerbemutató, Bioderma tanácsadás egészíti ki a késő délutáni órák eseményeit. A rendezvény vendége lesz Weisz Fanni, a Danubius háziasszonya, esélyegyenlőségi aktivista, fogyatékkal élő szépségkirálynő és modell.

 

Az eseményen lehetőség van klubtagsági nyilatkozat kitöltésére, amely a jelentkező számára a Danubius Hölgyklub jövőbeli rendszeres programjairól szóló hírlevél kézhezvételét biztosítja.

 

Az estre szóló belépő a helyszínen váltható 1500 Ft-ért, mely magába foglalja az előadást valamint a vendégváró falatokat és üdítőt, és regisztráció esetén a Bioderma ajándékát. Mivel a létszám korlátozott, a részvételi szándékot előre kérik jelezni: danubiusholgyklub@danubiushotels.com

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.