2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

XXV. Jubileumi Mérnökbál

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78010"><img class="image image-preview" src="/files/images/SAN_3627.jpg" border="0" width="467" height="308" /></a></span>A <em>Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara</em> és a <em>Csongrád Megyei Mérnöki Kamara</em> 2014. február 22-én (szombat) 19<sup>00</sup> órai kezdettel közösen szervezte meg a XXV. Jubileumi Mérnökbált, a Hunguest Hotel Forrásban Szegeden.</p> <p> 

san 3627A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és a Csongrád Megyei Mérnöki Kamara 2014. február 22-én (szombat) 1900 órai kezdettel közösen szervezte meg a XXV. Jubileumi Mérnökbált, a Hunguest Hotel Forrásban Szegeden.

 

san 3627A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és a Csongrád Megyei Mérnöki Kamara 2014. február 22-én (szombat) 1900 órai kezdettel közösen szervezte meg a XXV. Jubileumi Mérnökbált, a Hunguest Hotel Forrásban Szegeden.

 

A megyei mérnökszervezetek/mérnökkamarák megalakulásakor Szegeden született meg a „mérnökbál"gondolata, és itt rendezték meg az elsőt, 24 évvel ezelőtt. A Mérnökbál hagyományosan lehetőséget teremt arra, hogy a mérnöktársadalom képviselői, az egyetemek vezetői, oktatói, a gazdaság szereplői valamint az államigazgatás, illetve a szakmai szervezetek tisztségviselői és baráti köreik eltölthessenek egy kellemes estét együtt, továbbá elmélyítsék régi, és építsék új baráti, szakmai kapcsolataikat.

 

A bál fővédnökei Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Dr. Szaló Péter, a Belügyminisztérium Területrendezési, Építésügyi és Örökségvédelmi helyettes államtitkára voltak. Díszvendégek: Tarlós István Budapest főpolgármestere és Dr. Szabó Gábor a Szegedi Tudományegyetem rektora.

 

Külföldi vendégeink között köszönhettük a szlovák, a román és a szerb mérnökszervezetek képviselőit is.

Az ország számos megyei kamarájának mérnökei, társ kamarák, szakmai szervezetek és felsőoktatási intézmények képviselői mellett megtisztelte jelenlétével a bált Dr. Baráth Etele a Magyar Kajak-kenu Szövetség Elnöke.

 

 

Az est házigazdái Bodor Dezső a CSMMK elnöke és Kassai Ferenc a BPMK elnöke volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.