2024.július.20. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tavaszi díjzápor: aranyérmek és elismerés a finnek kedvenc vodkájának

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/79744"><img class="image image-_original" src="/files/images/finL%20(1).jpg" border="0" width="487" height="318" /></a></span>Nemrégiben a világ top párlatai mérkőztek meg egymással a San Franciscói World Spirits Competition keretein belül. A szakmai versenyen idén több mint 1400 ital vett részt, amivel a megmérettetés 14 éves rekordot döntött meg, a Finlandia pedig hatalmas győzelmet aratott. </p> <p> 

 finl%20(1)Nemrégiben a világ top párlatai mérkőztek meg egymással a San Franciscói World Spirits Competition keretein belül. A szakmai versenyen idén több mint 1400 ital vett részt, amivel a megmérettetés 14 éves rekordot döntött meg, a Finlandia pedig hatalmas győzelmet aratott.

 

 finl%20(1)Nemrégiben a világ top párlatai mérkőztek meg egymással a San Franciscói World Spirits Competition keretein belül. A szakmai versenyen idén több mint 1400 ital vett részt, amivel a megmérettetés 14 éves rekordot döntött meg, a Finlandia pedig hatalmas győzelmet aratott.

 

A tavaszi szezon egyik legjelentősebb szakmai eseményén három aranyérmet gyűjtött be a finnek kedvenc vodkája San Franciscóban. Az ital 2014-ben is kiállta a próbát, és a vakteszteken a szakmai zsűri egyik legnagyobb favoritja lett.

A Finlandia nyerte el:

– a megtisztelő év vodkája címet, valamint

– aranyérmes lett kókuszos és grapefruitos változata is.

 

A több mint 1400 párlat részvételével zajló verseny mellett a Finlandia egy másik tavaszi megmérettetésen, az Ultimate Spirits Challenge-en is kiemelkedően szerepelt. Itt a kóstolók a finnek kedvenc vodkáját és annak grapefruitos verzióját kitűnő minősítéssel látták el.

 

Ha már Finlandia, akkor meg kell említenem a „szelídítetlen szépséget", az exkluzív vodkát a finnektől. Egyedi, limitált kiszerelésű itallal bővült a finnek népszerű vodkájának portfóliója. A 125 éve felfedezett Rajamaki forrás vizéből és a legnemesebb hatsoros árpából készített prémium párlat a minőség garanciáját hordozza minden egyes üvegben.

 

A kézműves gonddal készült Finlandia Platinum a kiváló alapanyagok mellett a különleges eljárásnak köszönheti egyedi ízét és lágyságát. Az italt friss nyírfaforgácson szűrték át, majd lassú, úgynevezett sarkvidéki hűtéssel érték el a tökéletes ízvilágot.

 

A limitált kiszerelésű „Szelídítetlen szépség" minden darabja különleges gonddal készült, a finn ital Vodka Mestere, Markku Raittinen felügyeletével, aki a párlat útjának valamennyi állomását végigkövette. Mivel hazájában úgy tartják, hogy az ember a szavai által mérettetik meg, a személyes garanciája jegyeként minden üveg magán viseli Markku aláírását, valamint egyedi sorszámmal rendelkezik.

 

http://www.finlandia.com/en

http://sfspiritscomp.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.