2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A 3D MULTIMÉDIÁS SZUPERTELEFON, A HTC EVO 3D™-T

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/51460"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/EVO_3D_3Views.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A HTC bejelentette 2011. június 27.-én, hogy Európába  is megérkezett a HTC EVO 3D. Szemüveg nélkül abszolut 3D-s élményt nyútva a stílusosan rusztikus HTC EVO 3D-vel és a legújabb HTC Sense<sup>TM</sup> élménnyel,  könnyűszerrel készíthetünk és oszthatunk meg gyönyörű 3D-s házivideókat és pillanatfelvételeket családunkkal és barátainkkal.

evo 3d 3views.thumbnailA HTC bejelentette 2011. június 27.-én, hogy Európába  is megérkezett a HTC EVO 3D. Szemüveg nélkül abszolut 3D-s élményt nyútva a stílusosan rusztikus HTC EVO 3D-vel és a legújabb HTC SenseTM élménnyel,  könnyűszerrel készíthetünk és oszthatunk meg gyönyörű 3D-s házivideókat és pillanatfelvételeket családunkkal és barátainkkal.

evo 3d 3views.thumbnailA HTC bejelentette 2011. június 27.-én, hogy Európába  is megérkezett a HTC EVO 3D. Szemüveg nélkül abszolut 3D-s élményt nyútva a stílusosan rusztikus HTC EVO 3D-vel és a legújabb HTC SenseTM élménnyel,  könnyűszerrel készíthetünk és oszthatunk meg gyönyörű 3D-s házivideókat és pillanatfelvételeket családunkkal és barátainkkal.

 "Az okostelefonok forradalmasították azt, ahogyan útközben kommunikálunk és szórakozunk. Most már bárhova magunkkal vihetjük kedvenc filmjeinket, zenéinket, fényképeinket és játékainkat a zsebünkben" mondta Florian Seiche, a HTC EMEA elnöke. "A HTC EVO 3D lehetővé teszi az emberek számára, hogy a nappalin túl is felfedezhessék ezt az új technológiát és megörökítsék, illetve megosszák az életüket családjukkal és a barátaikkal ebben az elképesztő 3D-ben."

A térhatású kijelző azt jelenti, hogy a 3D-s effektusok természetesen, képekként és videókként emelkednek ki a képernyőről, hátrahagyva a 3D-s szemüvegek nehézségeit. Élje újra a legkedvesebb emlékeit mintha ott lenne, nézze, ahogyan a HTC Evo 3D dupla 5 megapixeles kamerával felvett videókat 3D-ben élvezheted újra.

A szórakoztatás egy egészen új dimenzót nyer a 3D-s filmekkel, videókkal, képekkel és játékokkal amik szinte kilépnek a 4.3 colos qHD képernyőről. A magával ragadó 3D-s hatás és a stereo surround hangrendszer egy új felfedezésre és megosztásra váró világot teremt. A HTC EVO 3D-t egy erős, 1,2 gigaherzes kétmagos Qualcomm® SnapdragonTM hajtja, ami nemcsak a brilliáns 3D hatást támogatja, de hozzájárul a gyors és reaktív böngészéshez, az azonnali fénykép készítéséhez – tökéletes gyors mozgások megörökítéséhez –  és a zökkenőmentes HD (720p) video használatához.

A HTC EVO 3D két 5 megapixeles kameráját új tulajdonságokkal bővítették, hogy úgy tudjuk megörökíteni a tökéletes pillanatot, ahogy látjuk. Váltogassa könnyedén a 2D és a 3D között a hangulata szerint, és helyezze új kreatív perspektívába képeit a Tiltshift Effect-el – részlegesen összemosva a jelenet részeit, hogy a témák makettként hassanak. A kamera szintén jól teljesít rossz fényviszonyok között, hála a széles, f/2,2 apertúrának és a kristálytiszta 720p-s video felvevő megoldásnak, ami maximum 30 képet készít másodpercenként és amivel a HTC EVO 3D tökéletessé válik arra, hogy megörökítsük  esti szórakozásainkat barátainkkal.

 

A HTC védjegyévé vált design formanyelvéhez és a HTC EVO 3D premium látványa és érzete karcsú dimenzióival és ízléses dupla filmfelvevő házával bővül. A HTC EVO 3D hátoldalát finom vonalak barázdálják, amitől a handset érdessé válik, de természetes tapintása lesz a kézben.

 

Hozzáférhetőség

A HTC EVO 3D júliustól elérhető Európában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.