http://www.trenkwalder.com/hu/Munkaltatoknak.htmlhttp://www.trenkwalder.com/hu/Munkaltatoknak.html

Teljes körű, integrált pr-kommunikációjának tervezésére és megvalósítására kötött együttműködési szerződést a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. a B&D ComMedia Kommunikációs Irodával.

 

 http://www.trenkwalder.com/hu/Munkaltatoknak.htmlhttp://www.trenkwalder.com/hu/Munkaltatoknak.html

Teljes körű, integrált pr-kommunikációjának tervezésére és megvalósítására kötött együttműködési szerződést a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. a B&D ComMedia Kommunikációs Irodával.

 

 Az ügynökség elsődleges feladata a hazai munkaerő-közvetítésben meghatározó, a munkaerő-kölcsönzésben pedig piacvezető társaság sajtójelenlétének erősítése, valamint tevékenységének, a szektorban betöltött szerepének minél szélesebb körben történő megismertetése.

A hazai munkaerőpiac meghatározó vállalata, a Trenkwalder Kft. a B&D ComMediát több pályázó pr-ügynökség közül választotta ki kommunikációs tervének elkészítésére, pr-tanácsadásra és a feladatok megvalósítására. Az együttműködést havidíjas konstrukcióban 2010. december 1-től, 2 hónapos sikeres próbaidőt követően február 1-jén véglegesítették. A személyzeti tanácsadó korábban ugyan dolgozott eseti jelleggel pr-csapattal, de most a hosszabb távra tervezett közös munkát választotta. Döntésében az ügynökség kiváló referenciái, szakembereinek több éves tapasztalata, valamint a menedzsment céljainak és igényeinek megfelelő innovatív javaslatai voltak az irányadók.

Az európai és hazai piac legdinamikusabban fejlődő személyzeti szolgáltatójaként cégünk idén új lendületet vesz, amiben profi kommunikációs csapat segítségére számít. Meggyőződésem, hogy a B&D ComMedia pr-ügynökség szakmai tapasztalata, kapcsolatrendszere és eddigi sikerei révén tovább tudjuk növelni cégünk ismertségét és ügyfélkörét. Jelenleg Magyarországon olyan gazdasági időszakot élünk, amelyben a munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés jelentősége egyre nő, igazi fellendülés a következő években várható. A sajtó figyelme, a publicitás ezért kiemelten fontos számunkra." – mondta dr. Szabó Tamás, a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

A magyar tulajdonú B&D ComMedia 1999 óta végez kommunikációs feladatokat megbízói számára. Referenciái között megtalálhatóak magyar és multinacionális cégek, amelyek többsége az FMCG piac, az it és a pénzügyi szektor meghatározó szereplői, de az ügynökség más területeken is végzett már sikeres kommunikációs tevékenységet.

A B&D ComMedia legfontosabb állandó ügyfelei: az adatmentésről, információmenedzsmentről és információbiztonsági szakértelméről ismertté vált KÜRT Zrt. (közel 10 éve), a piacvezető hazai ásványvízmárka, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. (2004 óta), 2008-tól a hazai pénzügyi szektor meghatározó vagyonkezelője, az ING Befektetési Alapkezelő zRt., és a pulykafeldolgozás- és forgalmazás területén piacvezető Gallicoop Zrt. (2 éve). Az elmúlt időszakban az ügynökség szervezte Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb biogáz üzemének kommunikációját, emellett dolgozott számos magyar start-up vállalkozásnak, it és FMCG cégnek, de számos EU-s projekt kommunikációját is megvalósította, valamint Magyarország első green it konferenciájának szervezésében is közreműködött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük