2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A belváros legkülönlegesebb karácsonyi vására – Ünnepi Antik Placc a Klauzál téri Vásárcsarnokban

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/96784"><img class="image image-preview" src="/files/images/antikKl.preview.jpg" border="0" width="471" height="261" /></a></span>Az Antik Placc ismét lépett egy nagy lépést előre. Átköltözik, és ünnepi kiadásba kezd most vasárnaptól. A több mint egyéves Placc már több tízezer látogatót vonzott, és több száz kiállítót. <p> 

Az Antik Placc ismét lépett egy nagy lépést előre. Átköltözik, és ünnepi kiadásba kezd most vasárnaptól. A több mint egyéves Placc már több tízezer látogatót vonzott, és több száz kiállítót.

 

Az Antik Placc ismét lépett egy nagy lépést előre. Átköltözik, és ünnepi kiadásba kezd most vasárnaptól. A több mint egyéves Placc már több tízezer látogatót vonzott, és több száz kiállítót.

 

November 29-től a Klauzál téri Vásárcsarnokban várja látogatóit az Antik Placc vasárnaponként. A régiségek világa új köntösben, ünnepi kiadásokkal várja látogatóit!

 

Az eddig is színes, izgalmas, kulturális találkozóhelyként ismert belvárosi piac ünnepi fokozatba kapcsol, hogy még több kiállítóval és gasztronómiai élvezetekkel tegye különlegesebbé a karácsonyi időszakot.

A megújult, gyönyörű VII. kerületi Vásárcsarnok ideális helyszíne az adventi forgatagnak, aki kilátogat az a különleges ajándékötleteken, a kézműves és gasztronómiai termékeken túl, találkozhat őstermelőkkel, valamint megismerkedhet a régi mesterségek világával is, lakberendezési tárgyakkal és alkotóikkal, mindezt egy finom forralt bor és kellemes zene társaságában.

 

A szervezők várnak mindenkit szeretettel, aki az ajándékvásárlást és az ünnepi készülődést szeretné megfűszerezni egy különleges piaci hangulattal!

 

Antik Placc ünnepi kiadás tehát november 29-től vasárnaponként 10-17 óráig a Klauzál téri Vásárcsarnokban!

 

– Régiség, dizájn, retro, vintage vásár

– Restaurátorok, felújítók bemutatkozása

– Étel-ital

– Zene

– Ünnepi kiállítók

Az esemény ingyenes!

 

www.antikplacc.hu

https://www.facebook.com/events/515462795272016

https://www.facebook.com/antikplacc

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.