A Corinthia Hotel Budapest a nemzetközi viszonylatban is a vendéglátás legmagasabb színvonalát reprezentáló Rickshaw étteremmel debütál a Dining City Országos Étterem Hetén.

 

A Corinthia Hotel Budapest a nemzetközi viszonylatban is a vendéglátás legmagasabb színvonalát reprezentáló Rickshaw étteremmel debütál a Dining City Országos Étterem Hetén.

 

Örömükre szolgál egy olyan kezdeményezéshez csatlakozni, amelyet küldetésük részének éreznek: lehetőséget biztosítani arra, hogy minél szélesebb közönség ízelítőt kaphasson a konyhaművészet remekműveiből. Az Országos Étterem Hét folyamán a Távol-Kelet ízvilágának teljes spektrumát tálcán kínáló Rickshaw étterem különleges, kizárólag erre az alkalomra összeállított, három fogásos ázsiai  menüvel várja az egzotikus ízek szerelmeseit.

 

A Távol-Kelet tradicionális konyhaművészetét reprezentáló Rickshaw egyedülálló

élményt nyújt az egzotikus ízekre vágyó vendégek számára. A minden érzékszervet

gyönyörködtető ételek zamata, illata, textúrája és az étterem miliője páratlan élményt

ígérnek a legigényesebb ínyencek számára is. A legkiválóbb és mindig friss alapanyagokból  készülő,  tradicionális  távol-keleti ételek valósággal elrepítik a vendégeket Ázsia és Óceánia varázslatos tájaira.

 

Jóllehet, a gasztro-orientalizmus hazai zászlóshajójaként működő étterem már hosszú ideje belopta magát a hazai és külföldi vendégkör szívébe, mégis úgy gondolják, hogy időről-időre – így ezúttal is – tudnak újat mutatni.

 

Szabó Zoltán, a Corinthia Hotel Budapest éttermekért is felelős F&B igazgatója az Étterem Hét kapcsán is így fogalmazott.:

„A Távol-Kelet konyhaművészete izgalmas és csábító kontrasztját képezi a nyugati gasztro-kultúrának. Egy-egy étkezés valósággal spirituális jelentőséggel bír az emberek számára. A különböző textúrák, ízek, aromák izgalmas találkozása, az egyszerre lágy és pikáns harmóniák a lélek számára is gyönyörködtető, különleges élményt jelentenek. Ezt a varázslatos miliőt kelti életre a Rickshaw"

 

A Rickshaw kínai chefje, Yang Zhi Yun a távol-keleti ember vendégszeretetével várja a varázslatos Távol-Kelet ízeire vágyó vendégeit. Az Étterem Hét ideje alatt a vendégek a felsorolt fogásokból a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást FIX 4.900 Ft-ért.

 

Választható előételek/levesek:

– Téli ázsiai zöldségsaláta ropogós levelekkel és édes chilis öntettel (V)

– Kínai marha dim sum korianderes szójaszósszal

– Szecsuáni leves csirkemellel, bambusszal és illatos gombával

– Wonton leves zsenge Pok choy-val és babcsírával

 

Választható főételek:

– Szezámos csirke fokhagymás chili szószban

– Wokban sült hátszíncsíkok bambuszrüggyel és osztriga mártással

– Szingapúri rizstészta párolt zöldségekkel (V)

– Vegetáriánus Nasi Goreng (V)

 

Választható desszertek:

– Sült banán vanília fagylalttal

– Mangó Crème brülée

– Zöld citrom szorbé

 

Corinthia Hotel Rickshaw étterem

Budapest, Erzsébet körút 43-49

 

http://www.etteremhet.hu

http://www.corinthia.com/hotels/budapest/dining-and-bars/restaurants/rickshaw-restaurant

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük