2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A D-Link a CeBIT 2007 kiállításon ? mindent az Önök üzletéért!

3 perc olvasás
<p align="left"><a href="/" target="_blank" onclick="launch_popup(15, 150, 200); return false;"><img src="/files/images/cebit2007.thumbnail.jpg" border="0" alt="Cebit 2007 logo" title="Cebit 2007 logo" width="75" height="100" align="left" /></a>A D-Link a 13-as csarnok D71-es standján mutatja be intelligens vállalati megoldásait, a jövõ hálózati védelmét jelentõ UTM eszközeit és teljes Wireless N termékcsaládját. A D-Link teljesen megújult koncepcióval jelenik meg az idei CeBIT-en, a 13-as csarnok 71-es standján. A kiállítás kettõs fókuszában a vezeték nélküli hálózatok új generációja, a Wireless N termékcsalád mellett ugyanekkora hangsúllyal szerepelnek a D-Link ma már valóban teljes körû, UTM tûzfalakkal védett, nagyteljesítményû switchekkel kapcsolt és vezeték nélküli felületekkel rugalmassá tett üzleti megoldásai. A termékbemutatók mellett a D-Link speciális "D-Link Expert Talks" névre keresztelt iparági szakértõket, piaci elemzõket és újságírókat felvonultató panelbeszélgetéseket is szervez minden nap két alkalommal a legújabb, érdekfeszítõ hálózati témákról.

A D-Link a 13-as csarnok D71-es standján mutatja be intelligens vállalati megoldásait, a jövõ hálózati védelmét jelentõ UTM eszközeit és teljes Wireless N termékcsaládját. A D-Link teljesen megújult koncepcióval jelenik meg az idei CeBIT-en, a 13-as csarnok 71-es standján. A kiállítás kettõs fókuszában a vezeték nélküli hálózatok új generációja, a Wireless N termékcsalád mellett ugyanekkora hangsúllyal szerepelnek a D-Link ma már valóban teljes körû, UTM tûzfalakkal védett, nagyteljesítményû switchekkel kapcsolt és vezeték nélküli felületekkel rugalmassá tett üzleti megoldásai. A termékbemutatók mellett a D-Link speciális "D-Link Expert Talks" névre keresztelt iparági szakértõket, piaci elemzõket és újságírókat felvonultató panelbeszélgetéseket is szervez minden nap két alkalommal a legújabb, érdekfeszítõ hálózati témákról.

A D-Link a 13-as csarnok D71-es standján mutatja be intelligens vállalati megoldásait, a jövõ hálózati védelmét jelentõ UTM eszközeit és teljes Wireless N termékcsaládját. A D-Link teljesen megújult koncepcióval jelenik meg az idei CeBIT-en, a 13-as csarnok 71-es standján. A kiállítás kettõs fókuszában a vezeték nélküli hálózatok új generációja, a Wireless N termékcsalád mellett ugyanekkora hangsúllyal szerepelnek a D-Link ma már valóban teljes körû, UTM tûzfalakkal védett, nagyteljesítményû switchekkel kapcsolt és vezeték nélküli felületekkel rugalmassá tett üzleti megoldásai. A termékbemutatók mellett a D-Link speciális "D-Link Expert Talks" névre keresztelt iparági szakértõket, piaci elemzõket és újságírókat felvonultató panelbeszélgetéseket is szervez minden nap két alkalommal a legújabb, érdekfeszítõ hálózati témákról.A D-Link kommunikációs termékei között megtalálhatók a helyi és a WAN hálózati eszközök, a biztonsági termékek, a professzionális vezeték nélküli eszközök, a vezeték nélküli switchek és az IP-alapú hangátviteli (VoIP) termékek egyaránt.

A D-Link egy fiókiroda példáján keresztül mutatja be egy homogén, egy gyártó eszközeire építõ hálózati infrastruktúra elõnyeit. Az üzleti megoldásokon belül is külön fókuszba helyezik a D-Link vírusvédelemmel, tartalomszûréssel és terheléskiegyenlítéssel kibõvített új UTM tûzfal termékeit. Az érzékeny céges adatok teljes körû védelme mellett az UTM eszközök egy kompatibilitási nehézségeket csökkentõ, az adminisztrációt egyszerûsítõ homogén biztonsági rendszert alkotnak.

A D-Link a CeBIT-en mutatja be Wireless N termékcsaládjának legújabb tagjait. Az alig egy hónapja bejelentett, Windows Vista támogatott DIR-655 Gigabit router után megtekinthetõ a standon a legújabb Wireless N USB adapter (DWA-140), egy ADSL modemmel egybeépített router (DSL-2740B) és az elsõ Wireless N kezdõcsomag (DKT-410).

A D-Link IT szakértõi iparági szakértõk, elemzõk és újságírók társaságában beszélgetnek aktuális témákról az IT biztonság, az IP-alapú hangátvitel jövõje, az adat-hang konvergencia vagy éppen a jövõ IT trendjei témakörökben.

A panelbeszélgetések a hétvége kivételével naponta kétszer, 11 illetve 15 órakor kerülnek megrendezésre a 13-as csarnok 71-es standján.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.