2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új hang az éterben Budapesten és környékén: március 15-én reggel 5:57 perckor megkezdte adását a Lánchíd Rádió

2 perc olvasás
<p><a href="/node/66"><img src="/files/images/lanchidradió.thumbnail.jpg" border="0" alt="Lánchíd Rádió" title="Lánchíd Rádió" width="100" height="54" align="left" /></a> Új adóval gazdagodik a budapesten URH-n fogható mûsorok választéka: ma reggel megkezdte adását a Lánchid Rádiót. Az adó konzervativ beállítottságú, mely csatornát a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosai indították az egykori Radió 1 frekvenciáján Az eredeti vállalkozást Vigh Mihály, a váci polgármester sajtóreferense és Ricsán Kornél, az Interaktív munkatársa alapította Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2006. szeptemberében adta meg a Lánchíd Rádiónak. Az elnyert frekvencia ellenére akkor rádió nem indult el, hanem eladták a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosainak.

Új adóval gazdagodik a budapesten URH-n fogható mûsorok választéka: ma reggel megkezdte adását a Lánchid Rádiót. Az adó konzervativ beállítottságú, mely csatornát a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosai indították az egykori Radió 1 frekvenciáján Az eredeti vállalkozást Vigh Mihály, a váci polgármester sajtóreferense és Ricsán Kornél, az Interaktív munkatársa alapította Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2006. szeptemberében adta meg a Lánchíd Rádiónak. Az elnyert frekvencia ellenére akkor rádió nem indult el, hanem eladták a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosainak.

Új adóval gazdagodik a budapesten URH-n fogható mûsorok választéka: ma reggel megkezdte adását a Lánchid Rádiót. Az adó konzervativ beállítottságú, mely csatornát a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosai indították az egykori Radió 1 frekvenciáján Az eredeti vállalkozást Vigh Mihály, a váci polgármester sajtóreferense és Ricsán Kornél, az Interaktív munkatársa alapította Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2006. szeptemberében adta meg a Lánchíd Rádiónak. Az elnyert frekvencia ellenére akkor rádió nem indult el, hanem eladták a Hír TV és a Magyar Nemzet tulajdonosainak.Az Adó fõszerkesztõje a Magyar Rádió Vasárnapi Újság cimû mûsorának egykori fõszerkesztõjeként ismert Belénessy Csaba, aki beköszöntõjében konzervativ értékek mentén történõ tényközlést, értékelést ígért. Megszületett a Hir Tv rádiós kistestvére, ami immár a rádiók birodalmában is tényleges választékot kínál. Az adó a Sajtószabadság Napján azaz a Sajtónapon kezdte meg mûsorát. Az adást rövidesen a rádió WEB címén interneten is hallgatni lehet.

http://www.lanchidradio.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.