2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A férjem védelmében – Jön az ötödik évad

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79080"><img class="image image-_original" src="/files/images/f%C3%A9rj%20(1).jpg" border="0" width="477" height="640" /></a></span>Négy évad után a Lockhart & Gardner cégnél, ez az új, ötödik évad úgy kezdődik, hogy Alicia távozni készül az ügyvédi irodától. Azt tervezi, hogy kollégájával, Cary-vel saját céget alapítanak, bár tisztában vannak vele, hogy jelenlegi munkaadójuk nem örül majd a hírnek.  Azonban mielőtt távozhatnak, néhány ügyet még a bíróságra kell vinniük.</p> <p> 

Négy évad után a Lockhart & Gardner cégnél, ez az új, ötödik évad úgy kezdődik, hogy Alicia távozni készül az ügyvédi irodától. Azt tervezi, hogy kollégájával, Cary-vel saját céget alapítanak, bár tisztában vannak vele, hogy jelenlegi munkaadójuk nem örül majd a hírnek.  Azonban mielőtt távozhatnak, néhány ügyet még a bíróságra kell vinniük.

 

Négy évad után a Lockhart & Gardner cégnél, ez az új, ötödik évad úgy kezdődik, hogy Alicia távozni készül az ügyvédi irodától. Azt tervezi, hogy kollégájával, Cary-vel saját céget alapítanak, bár tisztában vannak vele, hogy jelenlegi munkaadójuk nem örül majd a hírnek.  Azonban mielőtt távozhatnak, néhány ügyet még a bíróságra kell vinniük.

 

Hihetetlen fordulatokkal és izgalmakkal folytatódik a Universal Channel műsorán A férjem védelmében. Az Emmy- és Golden Globe díjas sikersorozat április 6-tól dupla részekkel fut a csatornán. A történet nem épp idilli képpel indul, hiszen Alicia (Julianne Marguiles) épp távozni készül az irodától, hogy új céget alapítson. Ám előtte még pár ügyet le kell zárnia, közöttük egy internetes szervezetet megkárosító kiszivárogtatást, egy szexuális zaklatási ügyet, melyet maga a Lockhart & Gardner ellen nyújtottak be.

 

„Ha lehet, az ötödik évad előtt még izgatottabb vagyok, mint eddig bármikor. Az első évadnál nagyon szerencsésnek éreztem magam az egész történet kapcsán, a második évadnál próbáltam mindent jobban csinálni, utána pedig minden olyan hirtelen történt és most pedig már itt van az ötödik év, a forgatókönyv és a történet pedig egyre jobb. Úgy érzem magam, mintha valami aranybányába kerültem volna" – árulta el Julianne Marguiles, akinek személyével teljesen egybe forrt Alicia karaktere. – „Onnan indul az ötödik évad, hogy Alicia és Cary már a második üveg bornál tartanak a konyhában, kicsit becsíptek és arra jutottak, hogy ez a váltás, hogy saját céget alapítanak, a legjobb dolog, ami valaha történt velük. Alicia tudja, ha a cégnél marad, akkor a szíve mindig Will felé fog húzni, de nem élhet így, hiszen újabb esélyt adott a férjének" – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta a rajongók rendszeresen megállítják, hogy tanácsokkal lássák el Alicia-t.

 

„Alicia férjét kormányzónak választják, így fontos pozícióba kerül ő maga is. Azon mesterkedik, hogyan hagyhatná ott a céget úgy, hogy pár fontos ügyfelet magával visz. Nem egy szimpatikus húzás ez, ami bőven okoz majd bonyodalmakat, de erről nem mesélhetek többet" – mondta Julianna.

 

Hogy hogyan indítja be új cégét Alicia és miként oldja meg az e miatt kialakuló szorult helyzeteket, na és hogy hogyan alakul szerelmi élete, az A férjem védelmében legújabb epizódjaiból kiderül.

 

A férjem védelmében – április 6-tól a Universal Channel műsorán.

 

http://www.universalchannel.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.