2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Genworth Financial aláírta az első magyarországi megállapodását a Banco Primus-szal

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/22820"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/brand_campaign2_se.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="81" /></a></span>A Genworth Financial vezető, nemzetközi pénzügyi biztosító társaság tovább terjeszkedik a közép- és kelet-európai piacokon a Banco Primus-szal kötött megállapodás eredményeképpen. Az új üzletnek köszönhetően a Genworth Financial immáron a magyar piacon is megjelent.</p><p>

brand campaign2 se.thumbnailA Genworth Financial vezető, nemzetközi pénzügyi biztosító társaság tovább terjeszkedik a közép- és kelet-európai piacokon a Banco Primus-szal kötött megállapodás eredményeképpen. Az új üzletnek köszönhetően a Genworth Financial immáron a magyar piacon is megjelent.

brand campaign2 se.thumbnailA Genworth Financial vezető, nemzetközi pénzügyi biztosító társaság tovább terjeszkedik a közép- és kelet-európai piacokon a Banco Primus-szal kötött megállapodás eredményeképpen. Az új üzletnek köszönhetően a Genworth Financial immáron a magyar piacon is megjelent.

 

   Az új megállapodás keretében a Genworth a Lifestyle Protection (hitelfedezeti biztosítás) üzletág biztosítási termékeit ajánlja majd a Banco Primus társaságon keresztül gépjármű-hitelt igénylő ügyfeleinek. Ennek értelmében a Genworth olyan hitelfedezeti biztosítást (PPI – payment protection insurance) ajánl, amely a fennálló gépjármű-hitelt fedezi elhalálozás vagy maradandó, százszázalékos rokkantság esetén.

Ezen kívül a Genworth Financial további opciókat ajánl a Banco Primus ügyfeleinek annak érdekében, hogy biztosítsák havi kölcsöntörlesztésüket baleset, betegség esetén, vagy abban az esetben, ha önhibájukon kívül megszűnik munkaviszonyuk.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Banco Primus-szal való partnerkapcsolatunknak köszönhetően beindíthattuk magyarországi üzleti tevékenységünket", jelentette be David Nolan, a Genworth Financial vállalatfejlesztési részlegének alelnöke. Nolan hozzátette: "Kereskedelmi tevékenységünket lengyelországi részlegünk fogja támogatni Marat Nevretdinov ügyvezető irányításával".

"A portugál Banco Primus-szal már eddig is szoros partnerkapcsolatban álltunk, most pedig szeretnénk erősíteni a bank magyarországi üzleti tevékenységét, segítve az ügyfeleik pénzügyi biztonságának megteremtésében. Nagy érdeklődéssel tekintünk a magyar piac által kínált lehetőségekre."

"Mivel a jelenlegi gazdasági körülmények új kihívásokat jelentenek az ügyfeleknek, a jelen együttműködésnek köszönhetően olyan konstrukciót ajánlhatunk, amely lehetővé teszi rendszeres pénzügyi kötelezettségeik teljesítését – még akkor is, ha váratlan események következnek be életükben", tette hozzá Muradin Gergely, a Banco Primus ügyvezető igazgatója. "A Genworth tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően sikerült kialakítanunk egy olyan innovatív megoldást, amelyet megbízható ügyfélszolgálat és megfelelő szabályzati rendszer kialakításával támogatunk."

Magyarország immáron az ötödik olyan közép-kelet-európai piac – Lengyelország (2005), Cseh Köztársaság (2006), Szlovákia (2008) és Törökország (2008) után – ahol a Genworth megkezdte üzleti tevékenységét.

http://www.genworth.com/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.