A kibővített termékskála szélesebb körben felhasználható, jobb a teljesítménye és tartósabb. A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója bemutatta az új CoriusimTM nagyteljesítményű tömítő technológiáját a Goetze termékcsaládon belül.

 

A kibővített termékskála szélesebb körben felhasználható, jobb a teljesítménye és tartósabb. A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) divíziója bemutatta az új CoriusimTM nagyteljesítményű tömítő technológiáját a Goetze termékcsaládon belül.

 

Az új technológia lehetővé teszi a „zöld" tömítéseket kínáló Goetze számára az erősen átdolgozott termékportfóliójának további bővítését, amellyel a modern motorok teljesítményének növelése mellett környezetbarát megoldásokat kínál.

 

A Coriusim technológia alkalmazkodik a hengerfej és a motorblokk felületének egyenetlenségeihez, a továbbfejlesztett mikroszintű tömítőképesség révén segít minimalizálni a furat torzulásának hatásait, csökkenti az olajfelhasználást és javítja a dugattyúgyűrűk teljesítményét. Az új technológia szerves oldószerektől mentes és feladata a Goetze bevált márkájának, az eredeti felszerelésként megfelelt AstadurTM technológiának a leváltása.

 

„A Goetze folyamatosan fejleszti termékeit, és így az Astadur technológiát most egy olyan megoldás váltja le, amely jelentős környezetvédelmi és teljesítménybeli javuláson ment át" – mondja Els Forceville, a Federal-Mogul Motorparts EMEA tömítőanyagokért és csapágyakért felelős termékmenedzsere. „A Coriusim technológia lehetővé teszi, hogy a Goetze tovább növelje jelenlétét a tömítések pótalkatrész piacán. Arra a hírnévre épít, mely szerint a márka kiemelkedő teljesítményű és tartós tömítés-megoldásokat kínál a pótalkatrész piacon."

 

A márka folyamatos termékfejlesztése eredményeként a Goetze nemrégiben vezette be a piacra a CoriusealTM tömítés technológiát is. Ez a Federal-Mogul nagyteljesítményű politetrafluoretilén (PTFE) technológiáját használja, amellyel növelhető a hőmérséklettel és a kopással szembeni ellenállás. A hosszabb élettartam érdekében különösen fontos a megfelelő védelem biztosítása a hengerfej és a motorblokk közötti hőmozgásokkal szemben.

 

„Az új innovatív technológiák megjelenése a Goetze termékkínálatában azt jelzik, hogy mennyire elkötelezettek vagyunk az olyan utángyártott megoldások terén, amelyek 2016-ban, illetve a későbbiekben is megfelelnek az autóipar elvárásainak" – foglalta össze Forceville. "A Coriusim és a Coriuseal a kiterjedt K+F tevékenység eredménye, melynek célja a Goetze Astadur technológia által megalapozott hírnevének továbbvitele. Folytatjuk termékportfóliónk fejlesztését, hogy megfeleljünk az iparág folyamatosan változó igényeinek."

 

www.FMMotorparts.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük